21-06-2012 - Korting op lidmaatschap van hèt verkoopplatform van mode-, woon-, en kinderspullen.

Markita.nl is hèt online verkoopplatform van mode-, woon-, en kinderspullen gemaakt door professionele ontwerpers. Als BNO-lid betaal je voor 2 jaar lidmaatschap slechts het tarief voor 1 jaar.

Hoe werkt het?
Als verkoper krijg je een zelf in te richten ruimte op Markita waar je tot 30 producten in kan plaatsen. Markita doet de rest: publiciteit, zorgen voor bezoekers, betaalafhandeling met koper en de (financiële) administratie. Maandelijks krijg je je omzet (minus de commissie) gestort op je bankrekening. Als merk blijf je zelf verantwoordelijk voor het toezenden van de producten, het beantwoorden van vragen en het bijhouden van de shop. Voor je eigen shop betaal je € 10,- per maand (jaarlijks te voldoen) en daarnaast betaal je 15% per verkocht product.

Aanmelden voor deelname kan hier.

Let op: Markita.nl heeft het recht om deelnemers te weigeren.

Over Markita.nl
De oprichters van Markita.nl, Astrid van Spronsen en Gitty Schellens (met beiden een achtergrond in Industrieel Ontwerpen), zijn altijd bezig geweest met producten en het vermarkten daarvan. Met Markita.nl willen zij gepassioneerde ontwerpers met een startend merk, origineel product of unieke productie vindbaar maken voor het grote publiek en ondersteunen in het marketing- en verkoopproces.