t/m 23-03-2017, Bar Beton Rijnsweerd, Utrecht,

Waardecreatie: redesign jouw business.

Wat is waardecreatie?

'Wij zien waardecreatie niet als nieuw omdat we met mensen werken' aldus Dieuwke Visser, Randstad Holding. En: 'waardecreatie krijg je niet door het kopiëren van succes, maar door het begrijpen van de oorsprong ervan' volgens Joost Nicasie, Areaal Advies. Alrik Boonstra van Korn Ferry-Hay Group zegt dat de aandacht van veel bedrijven gericht is op korte termijn-zaken, terwijl juist een gedeelde toekomstvisie essentieel is om waarde te creëren.

Het zijn enkele markante uitspraken die wij als U-Design optekenden in interviews met verschillende vertegenwoordigers van de Nederlandse industrie- en dienstverleningsector. We hebben vele gesprekken gevoerd om de relevante vragen en behoeftes in kaart te brengen rondom het fenomeen waardecreatie. En met succes!

Vragen rond waardecreatie

Waardecreatie zit in het verbinden van onze business met onze menselijkheid, oorspronkelijkheid en verantwoordelijkheid. Daaruit ontstaan vragen als 'Hoe meet je de impact van handelen?' 'Hoe vind je de balans tussen targets en idealen?' 'Hoe maak je de 'Why' duidelijk aan alle betrokkenen?' En hoe doe je dat dan concreet? Kun je dit bereiken met je eigen team, betrek je er ontwerpers of andere 'katalysatoren' bij?

Nieuw eventconcept met interactieve waardesessies

Het ontwerpen van de komende 365 Minute Sessions editie 'Waardecreatie: redesign jouw business' is nu in volle gang. Het wordt geopend met een keynote van businessmodel-kenner Yousri Mandour over 're-design your business'. De zeven waardesessies halen op een speelse, uitdagende manier de collectieve kennis en ervaringen naar boven, verdiepen ze en laten ze verder evolueren. Niets mis met inspirerende sprekers zoals Jeroen Busscher, Joska Spruyt, Merel Hoftijzer, Patrick van Emden, Sander Veenendaal en Marieke Dik. Maar het potentieel van alle verhalen van deelnemers is waar iedereen vooral naar uitkijkt. Daarbij kun je de zakelijke kansen optellen die ontstaan doordat de deelnemers elkaar op speelse wijze in samenwerking leren kennen. Een evenement waar men mét elkaar het begrip waardecreatie ECHT waarde geeft en naar huis gaat met opheldering, een frisse mind-set en een gevoel van ja, zo-kan-ik-het-morgen-toepassen.

Dat zijn de 365 Minute Sessions 2017. Authentiek, creatief en verbindend. En vooral: vol waarde.