t/m 02-06-2016, BNO, Danzigerkade 8A, Amsterdam, 15.30 uur (inloop) - 17.30 uur, Gratis,

Heb je je onlangs bij de BNO aangesloten? Kom op 2 juni onder het genot van een drankje kennismaken.

Tweemaal per jaar organiseren wij Meet Up's, waar je in een informele setting het team van de BNO én collega-ontwerpers kunt leren kennen. De eerste editie van 2016 vindt plaats op 2 juni, op het kantoor van de BNO. Ontwerper Marc ter Horst zal je aan de hand van cases en anekdotes meenemen door zijn carrière en toelichten wat de BNO allemaal voor je kan betekenen. Na afloop staat op het terras een borrel klaar!

De gastheer

Marc ter Horst (type-b) werkt als art director voor diverse culturele en commerciële instellingen. Hij heeft aan de Willem de Kooning academie en Hallo© academie gestudeerd en is sinds 2003 aangesloten bij de BNO. Samen met enkele collega’s organiseert Marc in Utrecht BNO-avonden met inspirerende sprekers uit het vakgebied.

Programma

15.30 Inloop

15.45 Welkom door ontwerper Marc ter Horst (type-b, BNO Utrecht)

16.00 Introductie: Wie is wie?

16.30 Middagsessie: Wat is er te doen en te halen bij BNO?

17.30 Afsluiting en borrel

Ervaringen van deelnemers

Tessel Dekker (bezoeker Meet Up): "De Meet Up bij de BNO was heel verhelderend voor mij. Als zzp-er vond ik het fijn om de mensen te leren kennen die achter mij en mijn bedrijf staan."

Paula Vermeulen (bezoeker Meet Up): "Bij Dutch Portfolio zijn we sinds begin 2015 lid van de BNO. De Meet Up was dan ook een perfecte kans om op een laagdrempelige manier persoonlijk kennis te maken met de gezichten achter de BNO. Het was erg leuk om te horen welke voordelen Gert Franke (CLEVER°FRANKE) bijvoorbeeld uit zijn lidmaatschap heeft gehaald en natuurlijk om geïnspireerd te worden door de andere nieuwe leden." 

Aanmelden

Wil je meedoen? Registreren kan tot en met 27 mei. Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan

Routebeschrijving

Klik hier voor een routebeschrijving. Kom je met de trein en OV fiets? We zijn goed te bereiken vanaf Amsterdam CS. Fiets langs het IJ via de achterzijde van CS en dan ben je er in tien minuten.