04-06-2013, GR-ID, Rabenhauptstraat 65, Groningen, 13.00 uur, BNO-leden gratis, niet-leden €5,-,

Leer over het maken, distribueren, rendabel maken en optimaliseren van content en publicaties voor tablets.

Adobe® Digital Publishing Suite is een complete oplossing waarmee individuele ontwerpers, uitgevers van traditionele media, reclamebureaus en bedrijven van elke omvang boeiende content en publicaties voor tablets kunnen maken, distribueren, rendabel maken en optimaliseren. Bnoord organiseert een workshop Adobe® Digital Publishing Suite met als facilitator Pieter van Helvoirt, Adobe Systems Benelux. Deze workshop zal worden gegeven vanuit het prachtige museum, GR-ID te Groningen, waardoor klassiek en digitaal op deze dag bij elkaar komen. In deze workshop waarbij interactie met het publiek door middel van discussie en vragen het streven is, zal Pieter van Helvoirt verschillende aspecten belichten van dit nieuwe Adobe®-product.

Na een korte inleiding over Adobe®-producten zal er specifiek aandacht worden besteed aan Adobe® Digital Publishing Suite. Aspecten als hoe deze toepassing bij uw organisatie optimaal tot zijn recht kan komen, hoe de gebruiker uw creatie kan beleven en wat het beoogde effect kan zijn, 'return on investment' zullen worden behandeld. Daarnaast zal op inhoudelijk vlak aandacht worden besteed aan de interface en de technische aspecten. Om een zo volledig mogelijk beeld te kunnen geven van zijn inzet, zal aan het eind van de dag een enquête gehouden worden voor mogelijk vervolg. 

Let op: Het aantal inschrijvingen is beperkt. Inschrijven kan tot en met 30 mei via aanmelden@bnoord.nl.

Bnoord wil in de toekomst meer aandacht geven aan inhoudelijk en praktisch toepasbare onderwerpen. Wij staan zorgen voor de juiste organisatie en een inspirerende vorm. Maar vooral leden en geïnteresseerden zullen het tot een succes maken. Schroom niet, en schrijf je in! Ideeën posten voor een lezing of workshop kan via reactie@bnoord.nl.