t/m 22-09-2015, Het Huis Utrecht, Boorstraat 107, Utrecht, 19.30 uur (19.00 zaal open), BNO-leden gratis, niet-leden 5 euro, utrecht@bno.nl

Een nieuwe bijeenkomst van BNO Utrecht met drie inspirerende sprekers: Studio Dumbar, Daniël de Bruin en Levi Jacobs.

LET OP: Wegens een verbouwing in het Kapitaal wordt deze avond op een andere locatie gehouden: Het Huis Utrecht.

Levi Jacobs is illustrator en verslaafd aan beeld. Sinds zijn afstuderen in 2014 werkt hij voor diverse opdrachtgevers en heeft hij al een behoorlijk portfolio opgebouwd. Zijn illustraties verschijnen als print, animatie, muurschildering en zelfs als videoclip. Inspiratie haalt Levi uit de dingen die hem fascineren zoals exotica, dromen, fauna, dieren en zwembaden.

Product designer en beeldend kunstenaar Daniël de Bruin, onlangs afgestudeerd aan de HKU, kreeg met zijn werk 'this new technology - analoge 3d printer' internationale aandacht. Deze analoge 3d printer is volledig geautomatiseerd en maakt geen gebruik van computers en stroom. Daniël heeft een haat-liefde verhouding met 'moderne technologie' en dat resulteert vaak in speelse maar complexe machines.

Studio Dumbar is een internationaal ontwerpbureau, gespecialiseerd in visuele identiteiten. De studio trekt eigenzinnige, creatieve mensen aan, die met ieder hun eigen persoonlijkheid de meest unieke projecten neerzetten.

Meld je aan via utrecht@bno.nl of facebook.com/bnoutrecht.

BNO Utrecht