t/m 17-01-2017, Vechtclub XL, Europalaan 2B, Utrecht, 20.00 uur (19.30 zaal open), BNO-leden gratis, niet-leden 5 euro, studenten 3 euro, utrecht@bno.nl

Een avond met inspirerende lezingen van o.a. Dirk Lauck, Max Siedentopf en Mandy Smith.

Max Siedentopf werkt als Art Director bij KesselsKramer en is verantwoordelijk voor diverse spraakmakende campagnes. Daarnaast werkt hij aan zijn eigen projecten. Maar of het nu om werk in opdracht of vrij werk gaat, het idee staat altijd centraal in zijn werk. Stijl, looks en vormgeving zijn een logisch gevolg van het concept. Max ontwikkelt campagnes, ontwerpt identiteiten, regisseert videoclips, pimpt auto’s en is het brein achter het fotografie magazine Ordinary. Het toonaangevende designblog 'It’s Nice that’ plaatste Siedentopf recent in het rijtje van 12 creatives to watch in 2017. Cherry on top!

Studio Laucke Siebein is een ontwerpbureau met vestigingen in Amsterdam en Berlijn. Dirk Laucke en Johanna Siebein zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van creative strategieën en dynamische identiteiten, boekontwerp en webdesign voor culturele en commerciële opdrachtgevers. Zij combineren een strategische aanpak met hoogwaardig design in een breed scala van verschillende media.

Mandy Smith is een papiersmid die een heel specifiek soort werk maakt. Met aandacht en vakmanschap knipt, vouwt, snippert en lijmt Mandy objecten zoals een guillotine, raket, wereldbol en vagina’s van papier.Terwijl zij enerzijds met een van de oudste materialen werkt strekt haar expertise zich anderzijds uit naar film, animatie, interactieve installaties en advertising. Dankzij het inzetten van deze technieken is haar werk erg gevarieerd.Mandy heeft haar skills o.a. ingezet voor merken als Toyota, Coca Cola, Tommy Hilfiger, Google, Heineken, Wieden + Kennedy, 180, VICE en BBDO.Tijdens haar presentatie laat ze ons zien hoe een stuk papier de bron kan zijn voor de meest uiteenlopende ideeën.

Aanmelden

Meld je aan via utrecht@bno.nl of BNO Utrecht Facebook.

Parkeren bij Vechtclub XL

Let op: na 19.30 uur en in het weekend is het hek rondom het terrein gesloten en kan er gratis geparkeerd worden aan de ventweg van de Europalaan en Koningin Wilhelminalaan. Het terrein verlaten is ten alle tijden mogelijk. Dit kan via het hek aan de Koningin Wilhelminalaan dat automatisch opent indien er rechts wordt aangehouden.

Met openbaar vervoer naar Vechtclub XL

Bushalte Anne Frankplein bevind zich pal tegenover de ingang van het terrein van Vechtclub XL. Buslijnen van Station Utrecht Centraal: 24, 29, 47, 65, 66, 74, 77, 81, 474 en 495.

Meer info over Vechtclub XL.

BNO Utrecht