t/m 22-06-2017, De Ceuvel, Korte Papaverweg 4, Amsterdam, 9.00 - 17.30 uur, 100 euro (excl. BTW), www.clicknl.nl/design/circo/ , circo@clicknl.nl

In deze ééndaagse training word je als ontwerper inhoudelijk opgeleid op gebied van circular design.

De inhoud van de Class is gebaseerd op het onderzoek en boek “Products that Last” (TU Delft, 2014) en de daarin beschreven businessmodellen en ontwerpstrategieën, die associate professor Conny Bakker en senior researcher Marcel den Hollander zullen toelichten. Ook zal er gewerkt worden met praktijkvoorbeelden van koplopers.

De circulaire businessmodellen en ontwerpstrategieën passen we vervolgens toe op jouw eigen situatie. Op basis van de principes van ‘Products that Last’ maken we nieuwe concepten voor bestaande producten en diensten die jij / je bureau heeft ontworpen.

Om je nieuwe inzichten uiteindelijk toe te kunnen passen in de praktijk, moet je je als ontwerper opstellen als een change agent voor circulair ontwerpen. In het laatste deel van de training leer je daarom hoe je in jouw dagelijkse praktijk circulair ontwerpen op de agenda van je opdrachtgevers of collega’s kunt krijgen.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden. Er kunnen maximaal 15 ontwerpers deelnemen aan deze workshop, dus wees er snel bij.