t/m 30-05-2017, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Media Parkboulevard 1, Hilversum, 14:00 - 17:00 uur, Gratis, immovator.nl/agenda/cross-media-cafe-nieuwe-interfaces-design

Over nieuwe interfaces voor media, en welke nieuwe designkeuzes hierbij mogelijk worden.

Tijdens dit café opnieuw designers aan het woord laten die laten zien hoe specifiek het design aspect van belang is voor het succes van nieuwe media diensten. Dat gaat van scherm design voor verschillende schermen, tot design van de interactie tussen devices. 

Projecten die tijdens dit café worden gepresenteerd zijn onder andere de Eva Jinek app, de Koningsdag Snapchat campagne van Unox en het ontwerp van de chatbot van Bol.com. 

Programma

14.05 - 15.15 Sessie 1: Design voor schermen

Marco-Paul de Jeu, Founder Caperock over design voor schermen, met diverse cases van omroepen uit binnen- en buitenlandAlain Dujardin, Creative Director Greenberry, over het ontwerp van de Eva Jinek appPim de Graaf, Creative Director Ride Amsterdam, over het ontwerp van Unox Koningsdag campagne op SnapchatJustin Kniest, Senior Digital Strategist TamTam over het digital service design traject voor BPD - de eerste ontwikkelaar die het online kopen van een nieuwe woning mogelijk maakt.

15.45 - 17.00 Sessie 2, Design voor nieuwe interacties

Joris Groen, Creative Director Buyerminds, over het ontwerp van de chatbot van Bol.comSilvia van Hooft, Strategy Director N=5 over het design van de PinjasRinske Hordijk, Directeur ARTtube, het collectieve video platform van Nederlandse musea, over interactieve videoMartin Tirion, User Experience Evangelist Microsoft Nederland Rhys Davelaar, Senior Digital Creative MediaMonks over het AR project Into the Wild, een Google Tango experience

17:00 Netwerkborrel 

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden.