25-03-2016, BNO, Danzigerkade 8A, Amsterdam, 15.00 uur inloop, 15.30 uur aanvang, gratis, alleen voor BNO-leden,

BNO organiseert informatiebijeenkomst over de gevolgen van het verdwijnen van de VAR per 1 mei 2016. 

De VAR, de Verklaring Arbeidsrelaties, maakt per 1 mei 2016 plaats voor de DBA, Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties. Ter vervanging van de VAR kunnen opdrachtgevers en zzp'er – als zij dat willen – een modelovereenkomst gebruiken om vooraf zekerheid te hebben over de voorgenomen arbeidsrelatie en zo te weten of er geen sprake is van een dienstbetrekking.  

Op 25 maart organiseert de BNO voor leden een gratis informatiebijeenkomst over de gevolgen van het verdwijnen van de VAR en de nieuwe modelovereenkomsten.

Naast BNO Adviseurs Kitty de Jong en Anouk Siegelaar zal Colette Kock aanwezig zijn voor het beantwoorden van vragen. Colette is advocaat bij KockVan Grondelle Advocaten en is gespecialiseerd in arbeidsrecht.

Aanmelden
De informatiebijeenkomst is alleen toegankelijk voor BNO-leden. Aanmelden is verplicht en verloopt via bno@bno.nl o.v.v. Informatiebijeenkomst VAR.

Let op: Het aantal plaatsen is beperkt, maar bij overweldigende belangstelling kijken we of een tweede bijeenkomst tot de mogelijkheden behoort. De BNO-adviseurs komen ook naar de regiobijeenkomsten om vragen over dit onderwerp te beantwoorden. Zij zullen in elk geval aanwezig zijn op een van de komende bijeenkomsten van BNO Utrecht. Houd de agenda's van de andere regionale platforms in de gaten voor meer informatie over eventuele gelegenheid ook hier vragen te stellen over het verdwijnen van de VAR. 

Meer informatie
Belastingdienst beoordeelt BNO-modelovereenkomst

Bericht aangepast op 18 maart 2016.