#Nieuws

25.04.2024

Ins & Outs

Thonik creëert nieuwe visuele identiteit voor Almaty Museum of Arts, Shahar Livne geselecteerd voor Design for Life publicatie en Ontwerpwerk zet werk Two Kings voort.


Studiothonik creëert nieuwe visuele identiteit voor Almaty Museum of Arts

De nieuwe visuele identiteit weerspiegelt de architectuur en reageert op de prominente locatie door een unieke onderling verbonden sculpturale vorm te creëren met dynamische hoeken, wijzend naar de stad en de bergen.


Shahar Livne geselecteerd voor Designed for Life

Shahar Livne is geselecteerd als een van de topontwerpers voor het boek Designed for Life van Phaidon. Dit boek belicht de 100 allerbeste en meest creatieve productontwerpers van vandaag, die uitzonderlijke, innovatieve, baanbrekende en belangrijke bijdragen leveren aan het vakgebied.

Foto: Designed for Life

Shahar Livne, een conceptueel materiaalontwerper gevestigd in Nederland, staat bekend om haar designobjecten en installaties die de verhalen van materialen benadrukken. Haar werk belichaamt innovatie en creativiteit binnen de designwereld.


Ontwerpwerk zet werk Two Kings voort

Ontwerpwerk neemt per 1 mei 2024 webbureau Two Kings over, om zo het werk van de onlangs overleden oprichter Bob den Otter te eren en voort te zetten. Den Otter was niet alleen de grondlegger van Two Kings, maar 20 jaar geleden ook een belangrijke kracht achter het digitale team van Ontwerpwerk.

 

Het samengaan van de digitale experts van de twee bureaus biedt een kans om synergie te creëren voor zowel de huidige als nieuwe opdrachtgevers en om hun een breder pakket van online specialismen aan te bieden.