08-03-2017 - Creatieven die concepten ontwerpen voor ruimtelijke toepassingen kunnen werk inzenden binnen de hoofdcategorieën architectuur, interieur en product. 

Nederland heeft er een nieuwe designprijs bij: de Creative Heroes AwardHet doel van de Award is om ondernemend en ontwerpend Nederland, dat een positieve bijdrage levert aan het succes en de impact van de creatieve sector, een nationaal platform te bieden. De Award zal eens per 2 jaar worden uitgereikt.

Prijzen en categoriën

In totaal kent de jury 12 prijzen toe. Prijzen voor beste creatief, beste organisatie en beste samenwerking worden uitgereikt in de categorieën Architectuur, Interieur en Product. De categorie – next generation – kent prijzen toe aan beste Young Talent, beste Start-up en beste Co-Creation.

Aanmelden

Wil je in aanmerking komen voor een prijs? Meld je dan hier voor 15 april 2017 aan, door kort en bondig de vakjury te overtuigen dat jij, jouw organisatie of het samenwerkingsverband waarbij je betrokken bent alle eigenschappen bezit van een 'Creative Hero'.

Intiatief

De Creative Heroes Award is een initiatief van Guus van Maarschalkerweerd en Jeroen van Oostveen.