07-04-2017 - Bureauleden kunnen hun opdrachtgevers voortaan gratis abonneren op Dude.

Het is belangrijk dat ook opdrachtgevers van ontwerpers designmagazine Dude lezen. Via het tijdschrift informeert de BNO over de toegevoegde waarde van design en de manier waarop ontwerpers werken. Inzicht in het ontwerpproces draagt bij aan goed opdrachtgeverschap. En dat heeft weer een positief effect op de kwaliteit en effectiviteit van het ontwerp. Om die reden biedt de BNO bureauleden voortaan de mogelijkheid hun opdrachtgevers gratis te abonneren op Dude.

Hoe werkt het?

Ben je bureaulid, en wil je gebruik maken van deze doorlopende actie? Geef dan de adressen van je opdrachtgevers die je graag een abonnement op Dude aanbiedt aan ons door via dude@bno.nl. Vermeld daar ook de juiste contactpersoon bij. Je opdrachtgever ontvangt dan het nieuwste nummer van Dude* per post, inclusief een brief waaruit duidelijk blijkt dat dit wordt aangeboden namens jou, en met de optie een gratis abonnement op Dude te nemen.

Toch nog vragen?

Dit is een doorlopende actie voor onze bureauleden. Dat betekent dat je op elk moment weer nieuwe opdrachtgevers een abonnement mag aanbieden. Heb je vragen, neem dan contact op via dude@bno.nl.

Geef je opdrachtgever(s) op ›

Benieuwd naar de nieuwste Dude? Zie bno.nl/dude.