23-05-2017 - Word jij één van de dertig Dude Graduates van 2017? Stuur voor 17 juli je afstudeerwerk in!

Je eindexamenexpo achter de rug? Dude, Dutch Designers Magazine is op zoek naar het allerbeste afstudeerwerk van Nederland voor de jaarlijkse eindexamenspecial. Stuur je afstudeerproject in en scoor meteen een gratis jaarabonnement op Dude ter waarde van 25 euro!

Voorwaarden

Ontwerpers die tussen 1 september 2016 en 31 augustus 2017 zijn afgestudeerd aan een van de opleidingen uit ons huishoudelijk reglement (zie het overzicht op pag. 7) kunnen hun project inzenden. Inzendingen moeten binnen zijn voor 17 juli. Ingezonden beeldmateriaal en tekst kan worden gebruikt voor redactionele en publicitaire doeleinden. De inzender is verantwoordelijk voor het vermelden van de juiste credits van eventuele fotografen, tekstschrijvers of bijvoorbeeld partijen of personen waarmee het project samen is uitgevoerd. Deelnemers worden automatisch ingeschreven voor de digitale nieuwsbrief van de BNO, je kunt je hiervoor op ieder moment weer afmelden. Over de uiteindelijke selectie kan niet worden gecorrespondeerd.

Selectiecommissie

De selectiecommissie die de uiteindelijke dertig Dude Graduates kiest is samengesteld uit Dude-boegbeelden – vooraanstaande Dutch designers die hebben opgetreden als gastredacteur van het magazine. Dit jaar bestaat de commissie uit:

De commissie wordt uiteraard nog aangevuld met de hoofdpersoon van de komende herfsteditie van Dude, met daarin de eindexamenspecial. Wie dat is, houden we nog even geheim.

Insturen

Wil je inzenden, klik dan hier. We zijn benieuwd naar je werk!

Meer weten?

Voor vragen over de special kun je contact opnemen met Patrick Aarts (patrick@bno.nl of 020-6244748). Benieuwd naar de dertig Dude Graduates van vorig jaar? De digitale, Engelstalige versie van de Dude-eindexamenspecial uit 2016 vind je hier.

Over Dude

Dude geeft een blik in de wereld van designers, in hoe zij denken en werken, in wat ze fascineert en inspireert, hun vak, carrière, keuzes, kennis en vaardigheden. BNO-leden ontvangen het magazine gratis, niet-leden kunnen het magazine online bestellen of kopen in de winkel.