04-01-2017 - De BNO is voor de tiende editie van de BNO Infographics Jaarprijs op zoek naar de beste infographic uit 2016.

Er zijn twee prijzen te winnen: één voor de beste digitale inzending en één voor de beste infographic in print. De winnaars in de beide categorieën ontvangen elk een bedrag van 1500 euro beschikbaar gesteld door Pictoright.

Inzenden en voorwaarden

Alleen infographics die gemaakt zijn in 2016 voor de Nederlandse markt kunnen meedingen. De infographic mag gedrukt of geanimeerd zijn voor televisie of internet. Er mag ingezonden worden door infographicmakers en opdrachtgevers, maar ook door het algemeen publiek. Inzenden kan tot en met 10 februari 2017.

Jury 2016

De jury bestaat uit: Karin Schwandt (infographicsmaker en BNO-bestuurslid), Maren Wiersma (Dienst Publiek en Communicatie, Ministerie van Algemene Zaken), Arent Benthem (in60seconds), Robert Stiphout (freelance redacteur), Stephan Okhuijsen (data consultant en directeur Datagraver) en Max Gorbachevskiy (oprichter Infographer, Moskou).

Bekendmaking en prijsuitreiking

De bekendmaking van de winnaars en de prijsuitreiking zal plaatsvinden op 3 maart in Figi te Zeist, direct volgend op het Infographicscongres 2017.

Info

Klik hier voor meer info over de prijs. Contact: Gert Gerrits (BNO), gert@bno.nl of 020-6244748. 

Downloads

High Res Logo Infographics Jaarprijs

Reglement en Inschrijfformulier BNO Infographics Jaarprijs 2016