29-09-2014 - Dude is een uitgave van de BNO en gratis voor leden. Maar het magazine is ook te koop voor niet-leden.

Het kwartaalblad Dude, Dutch Designers Magazine geeft een inkijk in de wereld van designers, in hoe zij denken en werken, in wat ze fascineert en inspireert, hun vak, carrière, keuzes, kennis en vaardigheden.

Over Dude

Dude zet de designer centraal. In het tijdschrift wordt een ontwerper en zijn of haar werk geplaatst binnen de context van het vak, van trends en ontwikkelingen binnen de branche en de samenleving, en beschouwd vanuit verschillende perspectieven. Welke toegevoegde waarde heeft design voor mensen en merken? En hoe komt design, en die toegevoegde waarde ervan, tot stand?

De huidige editie vind je op bno.nl/publicaties.
Meer informatie en content op bno.nl/dude.

Dude verschijnt vier keer per jaar. Het magazine is ontworpen door het Utrechtse ontwerpbureau Dietwee en wordt mede mogelijk gemaakt met de steun van de overige partners: papierleverancier Antalis, drukkerij Aeroprint en binderij Brepols.

Losse verkoop

Dude is verkrijgbaar in een groot aantal boekwinkels en kiosken in Nederland.

Een enkel exemplaar bestellen kan ook. Stuur in dat geval een e-mail naar bno@bno.nl o.v.v. het postadres en het nummer dat je wilt ontvangen. Je ontvangt Dude samen met een factuur voor € 6,95 (incl. btw) plus de kosten voor verzending.

Abonnementen

Dude is ook verkrijgbaar via een abonnement. Een jaarabonnement kost € 25 en kan via het formulier onderaan worden aangevraagd. Klik hier voor de algemene voorwaarden van Dude. Let op: Verzending buiten Nederland kost € 20 per jaar extra. Deze kosten worden apart in rekening gebracht.

Actie

Neem nu een abonnement op Dude en ontvang eenmalig 10% korting op al je aankopen bij online designwinkel MADE.com. Na het afsluiten van het abonnement ontvang je de kortingscode per mail.

Online registreren voor het event.