t/m 01-12-2017, BNO, WG Plein 600, Amsterdam, 09.30 - 17.00 uur, vanaf 150 euro,

Bereik je doel, versterk je relatie

Let op: Er kan niet meer worden ingeschreven voor deze training. Wil je op de hoogte blijven over wanneer deze training wordt herhaald? Stuur dan een e-mail naar bnoacademie@bno.nl.

Als ontwerper weet je dat alleen goede samenwerkingen leiden tot goede resultaten. Of dit nu is met een art director of klant, je werkgever of werknemer, de meubelmaker of de wetenschapper, zodra je gaat samenwerken is er sprake van invloed. Je gaat een relatie aan en wilt samen iets bereiken. Je bent in zekere zin dus ook afhankelijk van de ander. Je doelen haal je alleen nog met elkaar. De ander moet instemmen, meewerken, begrijpen waar het om gaat of zelfs je visie delen. Hoe krijg je dit voor elkaar? Het antwoord schuilt in invloed!

In deze training krijg je inzicht in je eigen stijl(en) van invloed die je gewend bent te gebruiken. En je leert de voor- en nadelen van verschillende stijlen, zodat je kan inschatten welke stijl aansluit op een bepaalde situatie. Je oefent verschillende stijlen, om te bepalen wat je aan je repertoire kunt en wilt toevoegen. Waardoor je voortaan bewust een stijl kiest die aansluit op de situatie. Daarmee verstevig je samenwerkingen en worden doelen beter haalbaar.

Na de training:

  • Weet je welke invloedstijl(en) je normaliter inzet
  • Ken je diverse invloedstijlen en hun voor- en nadelen
  • Weet je welke stijlen nog meer bij je passen en kun je ze toepassen
  • Lukt het je om verschillende mensen en situaties op een passende manier te benaderen, waardoor je persoonlijke effectiviteit toeneemt, je relaties verstevigt en frustratie voorkomt.

Trainer

Joris Tideman werd al jong meegetorst naar musea en muziek. Twee creatieve ouders en een moderne oma leerden hem schoonheid te ervaren. Hij studeerde Visual Arts & Design Management aan de HKU en werkte bij verschillende ontwerpbureaus. Zijn passie verschoof met de jaren van de projecten naar de mensen met wie hij werkte. Daar maakte hij zijn vak en eigen bedrijf van als Joris Ontwikkelt.Als coach, trainer en organisatieadviseur begeleidt hij mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.  

Kosten

BNO-leden: 150 euro per persoon, per trainingsdag.
Niet-leden: 180 euro  per persoon, per trainingsdag.

De bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten.
Catering (lunch) en benodigde materialen zijn bij de kosten inbegrepen.

Studie-uren bij- en nascholing

Deze trainingsdag is goed voor 7,5 studie-uren bij- en nascholing.