Onderdeel van het EURIB-masterprogramma.

Waar sta jij in je vakgebied? Weet jouw organisatie goed vorm te geven aan haar merk-, design- en reputatiebeleid? En wat is eigenlijk de rol die jij daarin speelt? Dit zijn niet zomaar wat vragen die we je willen stellen, maar het zijn belangrijke motieven van onze studenten om voor het EURIB Masterprogramma te kiezen. Veel organisaties worstelen met hun merk-, design- en reputatiebeleid. In lang niet alle bedrijven hebben deze disciplines de positie en het niveau die ze verdienen. En als vakgedreven expert heb je wellicht het gevoel dat je te weinig grip op bedrijfskundige vraagstukken hebt, om brand, design en reputation management in je organisatie naar een hoger niveau te tillen. 

Bij veel bedrijven ligt de primaire focus op het product of de voortgebrachte dienst. De top van de organisatie kent daardoor lang niet altijd de voordelen van een uitgekiend merkbeleid, een goede designstrategie en een proactief ingezet reputatiebeleid. Terwijl veel onderzoeken laten zien dat bedrijven die daar wel op inzetten, het significant beter doen. In het EURIB Masterprogramma merken we dat onze studenten er enorm bij gebaat zijn om tools en inzichten aangereikt te krijgen, waarmee ze hun vak in de organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen. Door bijvoorbeeld het belang van merk-, design- en reputatiebeleid op het netvlies van de CEO te krijgen. Ons primaire doel is je op een hoogwaardig niveau klaar te stomen voor een nieuwe uitdaging. Daarbij schuwen we niet gevestigde denkbeelden in twijfel te trekken. Uiteindelijk gaat het er om te excelleren in, én met je eigen vakgebied!

Onder het motto Take the lead! roepen wij brand, design en reputation managers op in hun organisatie het heft in eigen hand te nemen. In het EURIB Masterprogramma reiken we je ideeën en tools aan om je vak met strategisch management te linken. Maar je leert ook hoe je brand, design en reputation management met elkaar kunt verbinden. En last but not least: we helpen je graag met één of meerdere publicaties zichtbaarder in het vakgebied te worden. Durf jij het aan om een brand, design of reputation leader te worden? Dan zien we je graag terug in het EURIB Masterprogramma!

Korting voor BNO-leden

De BNO en EURIB delen het standpunt dat onderwijs een grote rol speelt bij de ontwikkeling van een vakgebied en werken daarom samen. Exclusief voor BNO leden geldt een korting van 12,5 % over alle EURIB opleidingen en masterclasses. Voorwaarde voor deelname aan de masteropleidingen is dat leden minimaal 2 jaar lid moeten zijn.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over EURIB en om je aan te melden. 

Dit masterprogramma is geaccrediteerd door de NVAO/ Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie.