t/m 20-04-2018, BNO, WG Plein 600, Amsterdam, 09.30 - 17.00 uur, vanaf 150 euro,

Een productief en ontspannen leven.

Stress hoort ook bij het leven van de creatief. Merk jij weleens dat je concentratie afneemt, je minder goed slaapt, of dat je wat sneller geërgerd bent? Goede kans dat je dan net iets teveel op je bordje hebt. Tijdens deze training leer je dit gedrag te herkennen en hiermee om te gaan, zodat je productief en energiek blijft. En zodat je werk én leven gezond en leuk blijven.

De training is helemaal op jouw werkelijke situatie gericht. We onderzoeken waar jij stress tegenkomt in werk en leven en hoe jij daar mee om gaat. Door goed om te gaan met stress creëer je ruimte, die je als creatief hard nodig hebt. Na de training heb je de handvaten om die ruimte te creëren.

Na de training:

- Heb je inzicht in je persoonlijke stressbalans;

- Heb je inzicht in persoonlijke ontwikkeldoelen;

- Weet je wat je kan doen om gezond met stress om te gaan;

- Kan je stressklachten als overspanning en burn-out voorkomen;

- Ken je de signalen die waarschuwen voor stressklachten als overspanning en burn-out.

Trainer

Joris werd al jong meegetorst naar musea en muziek. Twee creatieve ouders en een moderne oma leerden hem schoonheid te ervaren. Hij studeerde Visual Arts & Design Management aan de HKU en werkte bij verschillende ontwerpbureaus. Zijn passie verschoof met de jaren van de projecten naar de mensen met wie hij werkte. Daar maakte hij zijn vak en eigen bedrijf van als Joris Ontwikkelt. Als coach, trainer en organisatieadviseur begeleidt hij mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Programma

In de ochtend onderzoek je wat je allemaal stress oplevert. Je leert ook de signalen herkennen die aangeven dat je teveel van jezelf vraagt. In de middag kijken we naar de andere kant; wat doe je al zodat je goed bestand bent tegen stress en wat is er nog meer mogelijk?

Kosten

BNO-leden: 150 euro per persoon, per trainingsdag.
Niet-leden: 180 euro per persoon, per trainingsdag.

De bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten.
Catering (lunch) en benodigde materialen zijn bij de kosten inbegrepen.

Studie-uren bij- en nascholing

Deze trainingsdag is goed voor 7,5 studie-uren bij- en nascholing.

Online registreren voor het event.