19-07-2016 - Last van wanbetalers? Zorg dat je er tijdig bij bent met Graydon.

Net als in veel andere branches hebben ontwerpers in toenemende mate te maken met late, of zelfs wanbetalingen. Graydon is sinds 2013 onze partner op het gebied van het innen van onbetaalde facturen.

Snellere betaling door financiële inzichten

Graydon Incasso is gekoppeld aan de financiële bedrijfsdatabase van Graydon. Hierdoor beschikken de incassospecialisten van Graydon over uitgebreide financiële informatie van alle bedrijven in Nederland. Omdat deze informatie direct beschikbaar is voor de incassospecialisten, weten zij exact hoe je debiteur er financieel voor staat. Heel belangrijk voor de aanpak van je dossier, dat hierop wordt afgestemd. Zo zorgen zij voor een snellere betaling van je onbetaalde facturen.

Korting op Graydon Incasso Pakketten

BNO-leden ontvangen korting op de Incasso Pakketten van Graydon. Met deze pakketten kun je, tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden en onbeperkt, laatste sommaties versturen en incasso's indienen.

Incasso Pakket Nationaal voor BNO-leden € 100 (standaardprijs € 399) + Gratis licentie voor het Graydon Learning Center (standaardprijs € 249) + 6 maanden kosteloos Open Companies:

  • Onbeperkt laatste sommaties versturen
  • Onbeperkt incassozaken indienen
  • Eenmalige risicoanalyse over uw klantenportefeuille
  • Eenmalige check van uw algemene voorwaarden
  • Gratis workshop 'werken met incasso'

Incasso Pakket Combi voor BNO-leden € 150 (standaardprijs € 599) + Gratis licentie voor het Graydon Learning Center (standaardprijs € 249) + 6 maanden kosteloos Open Companies:

  • Onbeperkt laatste sommaties versturen tegen in Nederland en/of in het buitenland gevestigde debiteuren
  • Mogelijkheid om zowel in Nederland als in het buitenland incassozaken op te starten
  • Eenmalige risicoanalyse over uw klantenportefeuille in Nederland
  • Eenmalige check van uw algemene voorwaarden

 Wil je meer informatie over dit aanbod of vrijblijvend advies? Klik dan hier

Open companies

Altijd op de hoogte met wie je zaken doet. Open Companies van Graydon geeft je gelijk inzage in de financiële reputatie van het door jouw opgevraagde bedrijf. Met Open Companies kun je gebruik maken van de app en/of website om bedrijven te kunnen toetsen op o.a. kredietadvies, betaalgedrag en eventuele calamiteiten. BNO-leden ontvangen Open Companies zes maanden kosteloos zonder automatische verlenging.

Wil je meer informatie over dit aanbod of vrijblijvend advies? Klik dan hier.