t/m 05-04-2018, Places to Work, Wisselweg 33, Almere, 19.30 uur, BNO-leden: gratis, niet-leden: 5 euro,

Een avond met inspirerende lezingen van o.a. Studio Dumbar, Studio Mals en MALproduct.

BNO Almere heet voortaan BNO Creative Café. Op 5 april weer een nieuwe editie met o.a.: Studio Dumbar en Studio Mals. Ben jij er ook bij? Meld je aan en dan zien we je graag. Geen BNO-lid? Geen probleem! Iedereen is welkom!

Sprekers

Studio Dumbar is een van de bekendste creatieve bureaus van Nederland. Het bureau werd in 1977 opgericht door Gert Dumbar die o.a. bekend werd door zijn toentertijd omstreden ontwerp voor de politie.

De studio heeft een sterke herkenbare stijl, waarmee ze vele awards wonnen. Ze werken o.a. voor Sinfonietta, Alzheimer Nederland, Mauritshuis, Transavia en maakten de veelbesproken Rijks huisstijl.

"We creëren betekenisvolle merken. Van strategie naar realiteit. We hebben een aangeboren drang om uitstekend werk te leveren. Zuiver. Eenvoudig. Krachtig."

Tijdens de avond komen Liza Enebeis en Erik de Vlaam vertellen over de studio (presentatie in Engels).

Studio Mals maakt kleurrijke en stilistische films en illustraties. Het werk is tastbaar - bij voorkeur handgemaakt- en heeft een conceptuele insteek. Dit in combinatie met een speelse houding resulteert in een heldere en herkenbare visuele stijl. Studio Mals werkt o.a. voor Tony's Chocolonely, BNN, De Correspondent, Albelli en Lipton.

Mals komt, aan de hand van hun projecten, vertellen over hoe je het meeste plezier in je werk kunt hebben. 

Wanda Entjes van MALproduct is keramiek ontwerpster en maakte o.a. de Skyline Almere Schaal. Haar liefde voor keramiek, en dan met name porselein, combineert ze met een passie voor het maken van verrassend gebruiksgoed. 

Aanmelden

Meld je aan via Eventbrite.

Social media

Volg BNO Creative Café ook op Facebook.