t/m 16-02-2017, Mosa Architectural Center, Pedro de Medinalaan 1a, Amsterdam, 10.30 uur (inloop 10.00 uur), Gratis, patrick@bno.nl

Beeldbepalende ontwerpen voor theaters, concertzalen én hun interieurs.

BNO Interieurzaken is een serie informatieve ochtenden in het Mosa Architectural Center in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomsten worden uiteenlopende onderwerpen op het gebied van interieurontwerp en -architectuur behandeld. Aansluitend op de presentaties wordt er geluncht.

De volgende bijeenkomst staat in het teken van theaters, concertzalen én interieurs. Sprekers zijn Oscar Vos van KRFT en Sanne Oomen van Oomen Ontwerpt. Oscar geeft een mini-college over het ontstaan van de typologie voor theaterarchitectuur. Aansluitend gaat hij samen met Sanne in op de ontwerpen voor onder andere de Kleine Komedie Amsterdam en het Singer theater Laren.

Patrick Koschuch van VanDongen-Koschuch bespreekt aan de hand van onder andere Musis Sacrum Arnhem, Poppodium Grenswerk Venlo, Kunstcluster Nieuwegein en Schouwburg De Kampanje Den Helder de ontwerpmethodiek van de rationele uitbundigheid.

Het programma ziet er globaal als volgt uit:
10.30 welkom en korte introductie door Patrick Aarts, BNO
10.35 Oscar Vos van KRFT en Sanne Oomen van Oomen Ontwerpt
11.15 Patrick Koschuch van VanDongen-Koschuch
12.00 korte introductie MOSA door Peter Derkse, MOSA
Aansluitend wordt er geluncht.*

* Op 16 februari vinden er tijdens de lunch portfioliogesprekken plaats voor ruimtelijk ontwerpers en interieurarchitecten. Meer weten? Volg de link.

Onderwerpen die inmiddels langskwamen in de serie BNO Interieurzaken zijn: nieuwe werkplekconcepten, particulier opdrachtgeverschap, visies op een duurzaam interieur, beperkt houdbaar vs. maximale impact, het goede van groen, storytelling, A'dam Toren, retail en herbestemming. Klik hier voor een overzicht.

Aanmelden, een onderwerp aandragen of heb je zelf een goed verhaal? Neem contact op met Patrick Aarts (patrick@bno.nl). Blijf op de hoogte van het gehele aanbod door een gratis abonnement op: BNO Nieuws.

foto agendaoverzicht: Ontwerp zaal Singer theater Laren, KRFT i.s.m. Sanne Oomen
foto 1: Foyer Schouwburg De Kampanje Den Helder, VanDongen-Koschuch, fotografie: Allard van den Hoek 
foto 2: Zaal Kleine Komedie Amsterdam, KRFT i.s.m. Sanne Oomen
foto 3: Ontwerp zaal Musis Sacrum Arnhem, Van Dongen-Koschuch
foto 4: Foyer Poppodium Grenswerk Venlo, VanDongen-Koschuch