31-05-2012, Silo Today, Griffeweg 4, Groningen, 20.00 uur (inloop 19.30 uur), BNO-leden gratis, Student €2,50, Overig €5,00, bnoord.nl , aanmelden@bnoord.nl

Hoe je in zware tijden als ontwerper het hoofd boven water kunt houden.

Na het succes van de Vroaam! Carrièredag afgelopen februari hebben we Ries Meertens bereid gevonden ook hier in Groningen een lezing te verzorgen. Deze avond wordt er stilgestaan hoe je in zware tijden het hoofd boven water kunt houden door strategisch met je markt om te gaan en te denken vanuit het perspectief van de klant. Hoe kun je vanuit een strategische focus beter inspelen op de belevingswereld van je opdrachtgever.

Je maakt kennis met een heldere en praktische stap-voor-stap methode voor effectieve strategische acquisitie in een moeilijke markt. Er is aandacht voor klanten vinden en klanten binden: hoe maak en onderhoud je succesvol contact zonder jezelf te kort te doen?

En er is ruimte voor het stellen van vragen. Zowel wanneer je een eigen bedrijf hebt als wanneer je onderdeel uitmaakt van een bureau kan deze avond waardevol zijn!

Ries Meertens (Coaching Creative Companies / @riesmeertens) helpt en inspireert creatieve ondernemers bij het definiëren en waarmaken van hun ambities. Daarnaast is hij docent 'Design Consultancy Practice' aan de faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft en verzorgt hij uiteenlopende workshops en lezingen over strategie en sales

Nieuwe locatie! Deze avond zal plaatsvinden op een andere locatie dan jullie gewend zijn, namelijk: Silo Today. 

Aanmelden kan via aanmelden@bnoord.nl
Je krijgt een gratis consumptie bij aanmelding voor 29 mei!