t/m 01-10-2015, Oude Kerk, Oudekerksplein, Amsterdam, Inloop 19.00 uur, aanvang 19.30 uur, BNO-leden gratis, niet-leden 5 euro, www.bno.nl/bno-noord-holland , gert@bno.nl

Een nieuwe start van BNO Noord-Holland met Speak Up Dude, Studio Pino en Docko.

De BNO Spellbound-avonden in Amsterdam en omstreken worden voortgezet onder een nieuwe naam: BNO Noord-Holland. Naast de nieuwe naam ook een nieuw team: Suze Swarte, Annabel Keijzer, Tomas Schietecat, Maud van Rossum en Ivo Jeukens.

De avonden van BNO Noord-Holland heten 20 seats. Exclusieve bezoeken aan een studio van een ontwerper of illustrator waarbij maar 20 plaatsen te vergeven zijn. Wees er dus altijd snel bij!

Sprekers

Speak Up Dude > Je staat op een podium... en je gaat speechen, iets presenteren, pitchen, of voorlezen voor publiek. Gelukkig kun je dat als een baas... Of niet?

Studio Pino > Studio Pino kenmerkt zich als een sterk grafisch bureau met de focus op album artwork, editorial design, website en huisstijl.

Docko > Docko werkt met de 'The SEAminar', een methode waarbij de opdrachtgever en Docko samen een beeldtaal vormen van hun eigen idee. Geen briefing en drie conceptvoorstellen, maar vanuit de kern samen een passend ontwerp ontwikkelen.