t/m 15-05-2018, Sensorlab, Plompetorengracht 4, Utrecht, 19.30 uur (inloop), 20.00 uur (aanvang), BNO-leden gratis, niet-leden 5 euro, studenten 3 euro, utrecht@bno.nl

Een nieuwe bijeenkomst van BNO Utrecht in Sensor Lab. Dit keer met Lyanne Tonk, Harald Dunnink Momkai en Random Studio.

Op 15 mei organiseert BNO Utrecht weer een avond met drie inspirerende lezingen. Dit keer met Lyanne Tonk, Harald Dunnink Momkai en Random Studio. Vanaf 19:30 uur ben je van harte welkom in Sensorlab!

Sprekers

Lyanne Tonk ontwerpt boeken en posters maar houdt er ook van om juist de grens van het grafisch ontwerp te overschrijden. Een wisselwerking tussen vrij werk en toegepast werk vindt ze belangrijk. Haar werk is conceptueel intuïtief: 'Ik bedenkt een concept, maar in de uitwerking en de ontwikkeling daarvan maak ik vaak keuzes op basis van intuïtie.' Ze ontwerpt als een verhalenverteller en roept graag vragen op met ontwerpen. Daarmee probeert ze ons tot nadenken aan te zetten. 

Harald Dunnink richtte in 2002, direct na z'n afstuderen ontwerpbureau Momkai op. Vanaf dat moment helpt hij dromers en denkers om samen ideeën vorm te geven. Hij lanceert zo vele platformen en merken die bijdragen aan de wereld om ons heen, met als bekendste voorbeeld De Correspondent. Naast creative director van Momkai, is Harald mede-oprichter van De Correspondent. Dit online nieuwsplatform stelt de auteur centraal en is volledig advertentievrij. Het succesvolle medium werd in 2013 gelanceerd met een wereldrecord in journalistieke crowdfunding, een campagne geleid door Harald. Als creatief directeur is hij verantwoordelijk voor het merk en de gebruikerservaring van de 60.000 betalende leden. 

Random is een experience designstudio. Het internationale team bestaat uit beeldend kunstenaars, strategen en ingenieurs die de grenzen verleggen tussen kunst, design en technologie, het fysieke en het niet-fysieke. Random creëert digitale ervaringen en producten die het 'echte contact' tussen merken en hun doelgroepen bevorderen. Ze werken voor merken als: Tommy Hilfiger, Louis Vuitton, New Balance, en NikeLab. 

Het wordt weer een mooie avond met interessante sprekers, dus zeker komen!

Volg BNO Utrecht ook op Facebook.