t/m 27-06-2018, Theatergroep de Jonge Honden, Westerlaan 9, Zwolle, 19:15 uur (inloop), 19:45 uur (aanvang), Normaal: 5 euro, BNO-leden: gratis (pinnen is mogelijk), bnozwolle@gmail.com

Een nieuwe avond van BNO Zwolle met o.a. Guerilla Games en Jesse Strikwerda.

Sprekers

Guerrilla Games is een 270-koppige gameontwikkelaar gevestigd in Amsterdam en zijn al jaren wereldwijd bekend door hun Killzone games en Horizon Zero Dawn. Tijdens de volgende BNO Zwolle-avond geven ze een kijkje achter de schermen en laten ze zien hoe het maken van een game in zijn werk gaat, van concept art tot de uiteindelijk game en het arbeidsintensieve proces wat daartussen plaatsvindt.

Jesse Strikwerda is een veelbelovende jonge illustrator en tekenaar. Hij tekent gevarieerd en explosief, alsof hij tijdens het tekenen geen plan volgt maar voortdurend improviseert. In zijn werk onderzoekt hij het hedendaagse mensbeeld in de digitale cultuur. Waar in de huidige tijd iedereen zich verliest in zijn selfie, laat Jesse Strikwerda zelfbeelden zien, portretten van gedragingen die hij ons gretig en grafisch voorspiegelt.

Er zijn maar 70 plekken beschikbaar. Meld je dus snel aan om zeker te zijn van een plek.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden.
Volg BNO Zwolle op Facebook

Route

Het Perrontheater bevindt zich op een paar minuten lopen vanaf het station. Kom je met de auto? Bij de CityPost op Westerlaan 51 is een parkeerplaats.