t/m 16-11-2017, De Ceuvel, Korte Papaverweg 4, Amsterdam, 09.30 - 17.30 uur, 100 euro (excl. BTW), circonl.nl/agenda/design-class-bouwsector/

Leer als creatieve professional in de bouw de ins & outs over 'circular design'.

De circulaire revolutie binnen de bouw & vastgoed sector is begonnen. De bouwsector is momenteel niet toekomstbestendig en is wereldwijd verreweg de grootste verbruiker van grondstoffen (bijna de helft van de verbruikte grondstoffen). Hoe moeten wij Nederland, met een van de hoogste bevolkingsdichtheden ter wereld, nu en in de toekomst bedienen?

Een slimmer en efficiënter grondstoffenmanagement is cruciaal om welvaart blijvend mogelijk te maken. Daarom nodigt CIRCO alle architecten, interieurontwerpers of andere betrokken creative professionals uit de bouw en vastgoed industrie uit om middels de principes van de circulaire economie aan een toekomstbestendige industrie te werken.

CIRCO Circular Design Class

Deze CIRCO design class is toegespitst op de bouwsector als geheel, voor opdrachtgevers en voor de creatieve professional. Tijdens deze eendaagse workshop leer je als creatieve professional in de bouw de ins en outs over ‘circular design’. Wat zijn de principes van de circulaire economie, waarom is het interessant voor jou en je opdrachtgever en hoe neem je als creatieve professional de rol van change agent in? Je gaat concreet aan de slag met circulaire business modellen en ontwerpstrategieën, waarbij het TU Delft onderzoek ‘Products That Last’ vertrekpunt is.

Take aways

Inzicht en inspiratie circulaire economie, circulaire business modellen en design strategieen
Vergroot je kennis middels tools en methodes om naar een circulaire toekomst te werken
Wordt deel van een groeiend netwerk van circular professionals in de bouw
Ontwikkel jezelf naar een onderscheidende change agent met groeikansen voor jezelf en je bedrijf
Zet eerste stappen naar een circulaire toekomst

Praktische informatie

Deze class is speciaal voor creatieve professionals uit de bouwsector (architecten, interieurdesigners, ruimtelijke ontwerpers, industrieel ontwerpers, etc). Het maximaal aantal deelnemers is 15.

Inschrijven

Klik hier voor meer info en om je in te schrijven.