t/m 28-09-2017, Kunsthal, Westzeedijk 341, Rotterdam, www.brique.nl

Een creatieve conferentie op het raakvlak van design, wetenschap en filosofie.

Wat is realiteit? Wat is jouw realiteit? En hoe daag jij de werkelijkheid uit? Vragen waarmee tien sprekers aan de slag gaan tijdens BRIQUE, een creatieve conferentie op het raakvlak van design, wetenschap en filosofie. De conferentie op donderdag 28 september in de Kunsthal Rotterdam is een initiatief van strategisch ontwerpbureau Fabrique.

BRIQUE is een dag die designers nieuwe inzichten geeft en ze uitdaagt anders naar de werkelijkheid te kijken. Sprekers als wiskundige/wetenschapsjournalist Ionica Smeets en kunstenaar/filosoof Koert van Mensvoort stellen vragen over de realiteit, tornen aan ons wereldbeeld en tonen nieuwe vormen van design en communicatie.

Het idee voor BRIQUE ontstond tijdens een hackathon. Ontwerpers van Fabrique vroegen zich af naar welk evenement ze zelf graag toe zouden gaan. In een half jaar hebben ze een inspirerend en gevarieerd programma samengesteld. De rode draad tussen de tien sprekers is dat ze de disciplines kunst, design, technologie, wetenschap en filosofie combineren of zelfs overstijgen.

Tickets

De tickets voor BRIQUE Creative Conference kosten 59 euro voor de hele dag.

Programma

Klik hier voor meer informatie over de sprekers en het programma.