t/m 17-05-2018, Pakhuis De Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam, 20.00 uur, Gratis, https://dezwijger.nl/programma/de-klant-is-koning

Opdrachtgeverschap in de creatieve sector met o.a. Madeleine van Lennep (BNO), Mark van Iterson (Heineken) en Jan-Willem van Beek (Greenberry).

Wat is de waarde van creativiteit en design? Zowel opdrachtgevers als designers zelf lijken er moeite mee te hebben deze op waarde te schatten. Dat maakt zowel onderhandelen als samenwerken lastig. Hoe doorbreken we deze patstelling? Deze avond presenteren we cases waar creatieven en opdrachtgevers elkaar hebben weten te vinden. Van publieke sector tot premium-wereldmerk, we gaan in gesprek met organisaties, designers en experts uit het veld van onderwijs en research.

Sprekers

Wat kunnen we leren van deze inspirerende (en prijswinnende) samenwerkingen? Hoe gaat het er aan toe in andere sectoren? En wat zijn de insights uit onderwijs en onderzoek? Aan de hand van drie rondetafelgesprekken met opdrachtgevers (Mark van Iterson, Michel Krechting en Vera Withagen), met onderwijs en onderzoek (Bart Ashmann, Gerbrand Bas, Ieva Rozetale en Paul Rutten) en met de beroeps/brancheverenigingen (Adjan Kodde, Madeleine van Lennep en Mirjam Van Coillie) gaan we op zoek naar antwoorden. Daarnaast twee sterke en leerzame cases (RoyalFloraHolland / VandeJong en Greenberry), een prikkelende column van Roel Stavorinus, en Jeroen van Erp tekent voor de wrap-up. De moderatie is in handen van Pieter Aarts en Christine de Lille. 

Reserveren

Klik hier om een plaats te reserveren.