t/m 29-10-2017, Eindhoven, www.ddw.nl/design-route/34

Share, care en interdisciplinair: laat je verrassen door het werk en de ideeën van een nieuwe lichting designers. Niet voor hokjesdenkers!

Dude, Dutch Designers Magazine gelooft in de aanstormende generatie ontwerpers. Voor de jonge garde designers zijn hokjes steeds minder belangrijk. Ze kijken met groot gemak over de schutting van hun eigen discipline, willen samenwerken en zullen de wereld wel eens even veranderen. 

Dat geldt voor de dertig design graduates in de eindexamenspecial van Dude. Maar je vindt ze ook overal tijdens Dutch Design Week. Volg de Design Graduates Route van Dude voor de nieuwste lichting disciplinemixende, hemelbestormende designers.

Dude Design Graduates Route

– See YA, Dude!, Starting Point hosted by BNO
Dating Dutch Design, Design Talents van Driving Dutch Design
Mind the Step 2017, Faculteiten van TU Delft, TU Eindhoven en Universiteit Twente
– Common Ground, Graduates van ArtEZ Arnhem Product Design
– Southern Treasures, Graduates van de Maastricht Academy of Fine Arts and Design Zuyd 
Impact, Graduates van AKV|St. Joost
– MINED Graduation Show van Design Academy Eindhoven
– Modebelofte: Digital Realists, Fashion Talent gepresenteerd door Modebelofte
– Disposition, Graduates van de KABK
– HKU Graduates, Graduates van de HKU 

Bekijk alle Design Routes › 

Dude Design Graduates Special

In juli deed Dude, Dutch Designers Magazine een oproep aan design graduates om hun afstudeerwerk in te zenden voor de jaarlijkse Dude-eindexamenspecial. Dit resulteerde in meer dan 200 inzendingen! Op 21 oktober wordt bekend welke dertig Dude Design Graduates zijn geselecteerd en opgenomen in deze speciale editie van Dude tijdens de See YA, Dude! OPENING DRINKS. Wil je erbij zijn, meld je dan aan:

Aanmelden See YA, Dude! OPENING DRINKS › 

See YA, Dude! MORNING SESSIONS en EXPO

Bij het See YA, Dude! Meetingpoint (The Student Hotel, Eindhoven) kun je ook dagelijks van 10.00 tot 11.00 uur deelnemen aan de See YA, Dude! MORNING SESSIONS: inspirerende interactieve sessies van upcoming talenten waarvan het werk ook te zien is op de EXPO.

Bekijk alle See YA, Dude! MORNING SESSIONS › 

Korting DDW-ticket voor BNO-leden

BNO-leden krijgen €2,50 korting op DDW-ticket, en betalen €16,50 i.p.v. €19 voor een passepartout (9 dagen). De korting geldt alleen voor online verkoop. Je kunt dus geen tickets met BNO-korting aan de deur kopen.

Klik hier voor de actiecode › (inloggen noodzakelijk)