t/m 12-09-2017, Parijs, BNO-leden gratis, normaal 60 euro, www.maison-objet.com/en

De komende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 8 t/m 12 september 2017. BNO-leden hebben gratis toegang.

Ruim 3.000 deelnemende merken vanuit de hele wereld presenteren op de Maison&Objet hun laatste collecties. Je kunt er kennis maken met bekende en minder bekende ontwerpers en je vindt er de laatste trends op het gebied van interieurdesign en woondecoratie op het beroemde trendforum (Hal 7).

Nieuwe indeling van de beurs

Teneinde in te spelen op de veranderingen in de markt en om je bezoek zo succesvol mogelijk te laten verlopen, is het aanbod op de beurs ingedeeld in drie grote sectoren: MAISON (alle woondecoratie, ingedeeld naar stijlen), OBJET (voorwerpen, met name geschikt voor detaillisten) en INFLUENCES (unieke objecten, op maat gemaakte producten, aanbod voor interieurarchitecten en inkopers).

Speciaal voor interieurarchitecten en –designers: de 'Designers' Studio'

Exposanten die custom-made oplossingen bieden voor interieurarchitecten en -designers kun je herkennen aan het Special Archi.Designer- label. Tevens is er de speciale 'Designers' Studio' voor interieurarchitecten en -designers, gelegen in hal 8. Met dit logo op je toegangsbadge kun je deze ruimte altijd vrij betreden voor uitwisselingen met vakgenoten en zakelijke ontmoetingen. Als je bij badgeaanvraag aangeeft dat je interieurspecialist bent, verschijnt dit logo automatisch op je badge.

Zevende editie PARIS DESIGN WEEK

Maak je komst naar de Maison&Objet compleet door een bezoek te brengen aan de Paris Design Week, hét designevenement voor professionals én consumenten, georganiseerd door Maison&Objet gelijktijdig aan de beurs, van 8 t/m 16 september. 150 locaties, 300 deelnemers en 100.000 bezoekers worden dit jaar verwacht. Kijk hier voor meer informatie.

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!

Sinds vorig jaar heeft de Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Natuurlijk kun je Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Gratis toegang voor BNO-leden

De gratis kaarten kunnen rechtstreeks besteld worden op de website van de beurs via deze link. Indien je vragen hebt hierover, of over de beurs zelf, dan kun je contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging van de Maison&Objet: Promosalons Nederland: T. 020 4620020 of E. communicatie@promosalons.nl.