07-09-2018 t/m 11-09-2018, Parijs, BNO-leden gratis (normaal 60 euro), www.maison-objet.com/en , info@promosalons.nl

De komende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 7 t/m 11 september 2018. BNO-leden hebben gratis toegang.

Ruim 3.000 deelnemende merken vanuit de hele wereld presenteren op de Maison&Objet hun laatste collecties. Maak kennis met bekende en minder bekende ontwerpers en bekijk de laatste trends op het gebied van interieurdesign en woondecoratie op het beroemde trendforum.

Gratis toegang BNO-leden

De gratis kaarten kunnen rechtstreeks besteld worden op de website van de beurs via deze link. Volg de instructies op de link ‘You have an invite code. How do you use it.’ Tijdens het bestellen word je gevraagd een invitatiecode in te voeren, deze is: XBDDRJD.

Indien je vragen hierover hebt, of over de beurs zelf, dan kun je contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging van de Maison&Objet: Promosalons Nederland: T. 020 4620020 of E. m.rienderhoff@promosalons.nl.

Nieuwe indeling van de beurs

Het aanbod op de beurs ingedeeld in drie grote sectoren: MAISON (alle woondecoratie, ingedeeld naar stijlen), OBJET (voorwerpen, met name geschikt voor detaillisten) en INFLUENCES (unieke objecten, op maat gemaakte producten, aanbod voor interieurarchitecten en inkopers).

Speciaal voor interieurarchitecten en –designers: de ‘Designers’ Studio’

Exposanten die custom-made oplossingen bieden voor interieurarchitecten en -designers kun je herkennen aan het Special Archi.Designer- label. Tevens is er de speciale ‘Designers’ Studio’ voor interieurarchitecten en -designers, gelegen in hal 8. Met dit logo op je toegangsbadge kun je deze ruimte altijd vrij betreden voor uitwisselingen met vakgenoten en zakelijke ontmoetingen. Als je bij badgeaanvraag aangeeft dat je interieurspecialist bent, verschijnt dit logo automatisch op je badge.

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!

Sinds vorig jaar heeft de Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Schrijf je in voor de gratis nieuwsupdates! Natuurlijk kun je Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.