t/m 31-05-2018, NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven, Gratis, https://materials.nl

De BNO en Designlink zijn aanwezig op Materials, de vakbeurs waarbij de rol van materialen in het succes van een product centraal staat.

Ook de zesde editie is Materials het trefpunt voor iedereen die dagelijks te maken heeft met de ontwikkeling of verwerking van materialen. Kennisdeling en netwerken staan hierbij centraal. Tijdens Materials maak je kennis met een all-in concept gebaseerd op vier bouwstenen, die bepalend zijn bij het succesvol toepassen van materialen bij de (her)ontwikkeling van producten.

Met ruim 40 kennissessies, keynotes en workshops slaat vakbeurs Materials een brug tussen wetenschap en concrete toepassing. Laat je daarnaast inspireren door live demo's op het Analyse en innovatieve Materialen Paviljoen én ontdek de laatste verbindingstechnieken in de Verbindingstentoonstellling. 

Stand BNO/Designlink

Samen met Designlink staan wij met een aantal producten die eind 2017 de GIO Awards hebben gewonnen. Kom gerust even kijken! Ook zijn er ontwerpers aanwezig om te praten over de verschillende aspecten die een rol spelen bij het uitwerken van een ontwerp.

Programma

Robert Bronwasser houdt op 30 mei van 10:45 tot 11:10 uur in zaal 1 de presentatie 'De meerwaarde van design'. 

Klik hier voor het volledige programmaoverzicht.