t/m 16-02-2017, Mosa Architectural Center, Pedro de Medinalaan 1a, Amsterdam, 10.30 uur, Gratis,

Feedback en tips voor jouw beste portfolio.

Je portfolio is erg belangrijk. Of je nu op zoek bent naar een mooie opdracht, naar een vaste baan of naar ondersteuning voor een bijzonder project, het is het visitekaartje waarmee jij laat zien wie je bent en wat je kunt.

Maar hoe zorg je dat jouw portfolio eruit springt zodat jij die baan of opdracht krijgt? Hier is niet één standaard antwoord op. Dit hangt namelijk nauw samen met wie jij bent en welk doel je wilt bereiken. Om inzicht te krijgen in wat het beste werkt in jouw situatie, organiseren wij op 16 februari een Portfolio Review.

Tijdens de Portfolio Review krijg je persoonlijke feedback van mensen uit jouw vakgebied. Opbouwend kritisch: wat maakt jouw werk sterk? Zijn er onderdelen die je in een bepaalde situatie wel, of juist beter niet kunt gebruiken? En hoe stem je je presentatie af op jouw beoogde baan of opdracht? De reviewers beantwoorden graag al jouw vragen. Ook is er een voorlichter van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie aanwezig.

Het zijn nadrukkelijk geen sollicitatie- of acquisitiegesprekken! Het doel is om jouw portfolio nog beter te maken voor die ene baan of opdracht.

Schrijf je je in dan krijg je gegarandeerd 3 gesprekken. Bij je aanmelding geef je één naam door van degene met wie je in ieder geval een gesprek wilt hebben. De overige gesprekken worden op de dag zelf ingedeeld.

Deze Portfolio Review vindt plaats aansluitend op BNO Interieurzaken: Theater theater!

Programma

10.30 welkom door Patrick Aarts (BNO)
10.35 Oscar Vos (KRFT) en Sanne Oomen (Oomen Ontwerpt)
11.15 Patrick Koschuch (VanDongen-Koschuch)
12.00 korte introductie door Peter Derkse (MOSA), aansluitend lunch
12.30 start Portfolio Review
14.00 einde bijeenkomst

De volgende personen zitten op 16 februari voor je klaar:

Linda Franse / Studio Linda Franse
Branding en ruimtelijk ontwerp bureau Studio Linda Franse denkt graag in totaalconcepten, gericht op de ultieme merkbeleving voor de eindgebruiker. Lid BNO Interieurarchitectuur.

Harm Hasenaar / Studio Harm Hasenaar
Multidisciplinaire Studio Harm Hasenaar is werkzaam op het snijvlak van architectuur, design, visuele communicatie en nieuwe media én gericht op de creatie van beleving. Lid BNO Interieurarchitectuur.

Jeroen Luttikhuis / OPERA Amsterdam
The portfolio of OPERA contains major exhibition designs and large-scale museum interiors. OPERA specialised in creating communicative spaces, permanent or temporary. Bestuurslid BNO.

Eva Roolker / Stimuleringsfonds Creatieve Industrie
Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie biedt verschillende vormen van ondersteuning bij werk en onderzoek. 

Frank Schoeman / SVT Branding + Design Group
SVT helpt opdrachtgevers bij het vertalen van de relevante waarden van een merk naar een aansprekende alle zintuigenprikkelende retail formule, waardoor het merk voor consumenten tot leven komt.

Paul Seuntjens
Architect en interieurarchitect Paul Seuntens stelt zichzelf - elke dag opnieuw - de opdracht er voor zorgen dat zijn particuliere opdrachtgevers zich gelukkig voelen in hun huis. Lid BNO Interieurarchitectuur.

Aanmelden

Stuur een e-mail met daarin de naam van de persoon met wie jij een gesprek wilt hebben naar patrick@bno.nl. Los aanmelden voor BNO Interieurzaken is niet nodig.

Is er een ruimtelijk ontwerper of een interieurarchitect met wie je graag een gesprek zou willen hebben, maar staat hij/zij er (nog) niet bij? Laat dat dan ook bij je aanmelding weten. Wellicht kunnen we iets voor je regelen.