t/m 19-04-2018, RAI, Europaplein, Amsterdam, 10.00 - 18.00 uur, gratis (na registratie), www.puredigitalshow.com

Kom naar de eerste editie van hét digitale print event voor de creatieve industrie.

De brug tussen design en digitaal printen: de sleutel tot toekomstige innovatie en groei met digitaal printen, tijdens Pure Digital van 17 t/m 19 april in de RAI in Amsterdam.

Digitaal printen biedt ongekende creatieve vrijheid, maar niet veel creatievelingen zijn zich bewust van het grote potentieel. Op Pure Digital wordt het creatieve potentieel van digitaal printen voor interieurdecoratie, signage, retaildrukwerk en design in de spotlights gezet en krijgen bezoekers inspiratie voor nieuwe manieren om klanten aan te spreken en enthousiast te maken.

CREATIEVE VRIJHEID

Digitaal printen biedt designers ongekende vrijheid. Met digitaal printen kan een designer ideeën snel en op betaalbare wijze uitproberen. En creatieve vrijheid is de stimulans voor eindeloze en grenzeloze innovatie – een van de belangrijkste thema's van Pure Digital.

Met 50 GRATIS conferentiesessies en 50 deelnemende bedrijven kunnen bezoekers en standhouders zich geheel onderdompelen in een aanbod van creatieve visies, technische expertise en praktische toepassingen.

Bekijk hier het sprekersprogramma ›

Klik hier voor meer informatie en aanmelden › 

Pure Digital