t/m 21-10-2017, The Student Hotel, Stationsweg 1, Eindhoven, 17.00 - 20.00 uur, toegang gratis (aanmelden verplicht), https://www.eventbrite.nl/e/tickets-see-ya-dude-the-opening-38139051931

Openingsfeest van het See YA, Dude! meetingpoint inclusief launch party van de Dude-eindexamenspecial.

Op 21 oktober gaan we van start met See YA, Dude!het startpunt en meetingpoint van de BNO tijdens de Dutch Design Week. Hier vind je de nieuwste generatie Dutch designers en hun werk. Dat vraagt om een feestje!

Vanaf 17.00 uur heffen we het glas en proosten we op een mooie week waarin de nieuwe lichting Dutch designers elke dag een inspirerend, interactief ochtendprogramma zullen presenteren.

Dude Design Graduates Special

Onderdeel van het feest is ook de lancering van de Dude Design Graduates Special. In juli deden wij een oproep aan alle graduates om in te zenden voor onze jaarlijkse Dude-eindexamenspecial. Dit resulteerde in meer dan 200 inzendingen! Tijdens deze lancering onthullen wij de dertig Dude Design Graduates die zijn geselecteerd en opgenomen zijn in deze editie van Dude, Dutch Designers Magazine.

Wil je erbij zijn? Tof! Meld je dan hier aan:

Aanmelden See YA, Dude! OPENING DRINKS › 

See YA, Dude! MORNING SESSIONS en EXPO

Bij het See YA, Dude! Meetingpoint (The Student Hotel, Eindhoven) kun je ook dagelijks van 10.00 tot 11.00 uur deelnemen aan de See YA, Dude! MORNING SESSIONS: inspirerende interactieve sessies van upcoming talenten waarvan het werk ook te zien is op de EXPO.

Bekijk alle See YA, Dude! MORNING SESSIONS › 

See YA, Dude! on social

Volg See YA, Dude! op Facebook ›
Volg See YA, Dude! op Instagram ›

Korting DDW-ticket voor BNO-leden

BNO-leden krijgen €2,50 korting op DDW-ticket, en betalen €16,50 i.p.v. €19 voor een passepartout (9 dagen). De korting geldt alleen voor online verkoop. Je kunt dus geen tickets met BNO-korting aan de deur kopen.

Klik hier voor de actiecode › (inloggen noodzakelijk)