t/m 27-10-2017, Natlab, Kastanjelaan 500, Eindhoven, Deelnemers bepalen zelf hun toegangsprijs (minimaal 5 euro). BNO- en VNV-leden en genodigden hebben voorrang., www.ddw.nl/evenement/1301

Wat zijn succesvolle gamechanging-stories en waar gaat het mis?

In de vierde editie van SUPERFAST aandacht voor gamechangers in packaging: met supersnelle presentaties van mensen die onze kijk op producten en merken beïnvloeden én aandacht voor producten en merken die een verandering teweeg hebben gebracht. 

Programma

Aan het woord komen onder andere Toine de Zeewierman (een ondernemer in zeewier), maar ook Jeroen Provoost die terugblikt op gamechangers in het eigen assortiment van Nederlands grootste supermarkt. Billerudkorsnas is een bedrijf dat het conventionele verpakken uitdaagt: Hein van den Reek legt uit. Verder Emily-Jane, de vrouw die zonder verpakkingen leeft en de 3-D ontwerper Jasper van Houten (Do it Fluid) die de a-typische repen voor Tony’s Chocolonely ontwierp.

Steye van Dam treedt op als moderator, dus nog meer reden om er bij te zijn. Het volledige programma staat binnenkort online.

EXTRA: Tijdens SUPERFAST wordt de Packaging Talent Award 2017 uitgereikt. 

Voor wie

Verpakkingskundigen, marketeers, designmanagers, ontwerpers, ontwerpbureaus en studenten: iedereen is welkom!

Tickets

Klik hier voor tickets. Deelnemers bepalen zelf hun toegangsprijs bij inschrijving (minimaal 5 euro). BNO- en VNV-leden en genodigden hebben voorrang. 

Organisatie

SUPERFAST is een initiatief van de BNO en VNV.

VNV: De Vereniging van Nederlandse Verpakkingskundigen (VNV) is een vereniging van experts op het gebied van verpakking en verpakken. 

BNO NEXTpack: NEXTpack is een BNO platform dat de belangrijkste Nederlandse packaging design bureaus verenigt: Anthem, Bowler & Kimchi, BRUM Design, Bataafsche Teeken Maatschappij, dBOD, Design Bridge, FLEX/design, Millford, PROUDdesign, Reggs, SOGOOD, VBAT en Snow Donuts.