t/m 24-11-2017, Circl, Gustav Mahlerplein 1B, Amsterdam, 10.00 - 17.00 uur (excl. borrel), BNO-leden: 75 euro, overigen: 175 euro,

Hoe maak je van een vonkje inspiratie een vlammend verhaal? Kom naar VONK!, de masterclass storytelling met Karin Bloemen en Paul Hughes. 

Na het daverende succes van de summerclass storytelling in 2016 staan ze vrijdag 24 november weer voor je klaar: masters Karin Bloemen en Paul Hughes (Ten Meters Of Thinking)! We steken het programma dit jaar in een exclusiever jasje. Er is daardoor plek voor minder deelnemers, maar wel méér tijd voor persoonlijke een-op-een-aandacht.

Podiumbeest

“Iedereen die z’n werk wil presenteren aan een buitenstaander moet duidelijk, enthousiast en tegelijkertijd kort en bondig zijn of haar verhaal kunnen doen. Als je dat niet gewend bent zul je met je lichaamstaal iets communiceren waar je je niet bewust van bent”, weet Karin Bloemen uit ervaring.

Hoe vertel je als jezelf en vol goede energie voor een groep of zelfs groot publiek een goed verhaal? In de ochtend kom je met Paul eerst tot de essentie van jouw verhaal – je visie, jouw verfrissende strategie, je werk of je waarde als creatief – om vervolgens met Karin het podiumbeest in jezelf naar boven te halen.

Programma

09.45 uur inloop

10.00 uur Paul Hughes / SPOT ON – "making the complex clear"
Van complex naar kort en bondig; verhelder je verhaal

13.00 uur lunch

14.00 uur Karin Bloemen / SPOT AAN – "storytelling on stage"
Je publiek boeien en binden met de juiste lichaamstaal

17.00 uur borrel

Vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op met Marsha Simon (marsha@bno.nl).

Aanmelden

Aanmelden kan hier. Wees er dit jaar snel bij, want er zijn écht maar 15 plaatsen beschikbaar!

Foto's door Fieke van Berkom