t/m 27-03-2018, MADE.COM Showroom, Rokin 75, Amsterdam, 19.00 - 22.00 uur, E8,37 (slechts 15 plaatsen beschikbaar),

Hoe onderhoud je een goede relatie met je Instagramvolgers? Zoek samen met TalentLAB en Student Design naar het antwoord in deze clinic.

Hoe onderhoud je een goede relatie met je Instagramvolgers? En hoe kun je je design net zo viraal laten gaan als Kylie Jenners babyfoto?  

Samen met Student Design hopen we antwoorden te bieden in een clinic voor jonge, getalenteerde ontwerpers als jij. We hebben tips en tricks om je product of project te promoten op het populaire sociale netwerk en om beter met je publiek te engageren.

Breng je design - fysiek of digitaal - mee en ons team helpt je tijdens de workshop helemaal op maat met contentcreatie. Als je geen design op de plank hebt liggen, neem dan gewoon iets tastbaars mee; bijvoorbeeld een vaas, beker of tas.

Heb je na de clinic de smaak te pakken? Waarom je briljante idee dan niet uploaden op ons nieuwe crowdfundingplatform TalentLAB? Wie weet wordt je design – en je carrière – binnenkort wel gelanceerd op MADE.COM.

Wie nog niet overtuigd was: we hebben prosecco en goodybags klaarstaan.

We hebben slechts plaats voor 15 deelnemers in deze workshop, dus meld je snel aan.

Meld je aan › 

MADE.COM en de BNO zijn een partnership aangegaan om The TalentLAB onder jonge designprofessionals bekend te maken. Zo krijgen zij de kans hun ontwerpen te produceren en verkopen via de retailkanalen van het designmerk, en hun profiel in de media – waaronder ons magazine Dude – te vergroten.