#Nieuws

18.03.2022

BNO vernieuwt website

Eindelijk is het zover! Met trots presenteren wij onze frisse, vernieuwde website als feestelijk sluitstuk van onze nieuwe visuele identiteit.


De BNO is de grootste community van professionele ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland. Toch zijn er nog veel ontwerpers niet bekend met onze diensten. Ook daarom hebben wij studio de Ronners gevraagd een nieuwe visuele identiteit te ontwikkelen en onze media, publicaties en campagnematerialen te herontwerpen, zodat we alle betrokkenen en geïnteresseerden nog beter kunnen bereiken.

Met felle kleuren en uitgesproken slogans ontwierpen de Ronners vijf flyers die mooi samenvatten waar de BNO voor staat. Daarbij wordt de BNO fier op de voorgrond geplaatst: gedurfd, relevant en kleurrijk. Vanuit dit concept kregen onze media en publicaties een makeover en is ook de rest van de visuele identiteit ontwikkeld, waarbij de keuze voor minimalistische typografie in combinatie met fris kleurgebruik zorgt voor een krachtige, zelfbewuste uitstraling. BNO, Made by Dutch designers. Voor en door ontwerpers.

Ontwerp: studio de Ronners / Fotografie: Aad Hoogendoorn

Welkom op onze vernieuwde website

Op onze volledig geactualiseerde website vind je niet alleen relevante informatie voor onze designcommunity. Je ontdekt er ook allerlei inspirerende verhalen, met naast onze nieuwste publicaties alle artikelen, nieuwsitems en podcasts op een rij. Zo sluit onze website nog beter aan bij onze missie: om jou als ontwerper verder te brengen in je praktijk en de ontwerpsector in het algemeen te inspireren, informeren en ondersteunen.

De grootste veranderingen op een rijtje:

  • Het nieuwe, gebruiksvriendelijke menu toont de belangrijkste onderdelen van onze site in een oogopslag;

  • De leukste jobs, actueel nieuws en aankomende events zijn als vanouds snel te vinden;

  • De nieuwe indeling van onze services en content in kennis en advies, educatie en inspiratie helpen je vinden wat je zoekt;

  • Onze gehele community is te zien op een plek, van leden tot ereleden, en van actieve ontwerpers in de regio tot aangesloten ontwerpers die bereid zijn te fungeren als mentor;

  • De ledenprofielen zijn beter te doorzoeken en te filteren, en altijd up-to-date dankzij een link naar de website van de leden zelf. 

Ontwerp: studio de Ronners / Fotografie: Aad Hoogendoorn

Haak aan met het BNO-ledenmerk

Onze leden mogen gebruik maken van het BNO-ledenmerk. Dit keurmerk is hét signaal voor opdrachtgevers dat jij een professionele ontwerper of ontwerpbureau bent die voldoet aan onze toelatingseisen en dat je onze gedragscode als verantwoord ondernemer zult naleven. Kortom, dat opdrachtgevers hun ontwerpvraag met een gerust hart aan jou kunnen toevertrouwen.

Met het BNO-ledenmerk laat je bovendien zien dat jij deel uitmaakt van onze ontwerp community. Die community heeft massa, geeft ons een stem, en maakt het mogelijk om voor jullie en het vak op te komen, elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Die community weerspiegelt ook ons motto: BNO, Made by Dutch designers. Voor en door ontwerpers!