#Nieuws

11.11.2021

Meld je aan voor Driving Dutch Design 2022

Driving Dutch Design is op zoek naar talentvolle gedreven designers/start-ups.


Wil jij, samen met andere talentvolle ontwerpers die ook al iets verder zijn in hun carrière, de grenzen van je ondernemerschap verleggen? Sta je open om serieus aan de slag met jouw creatieve onderneming? 

Lijkt het je leuk om tijdens een intensief traject samen met anderen toe te werken naar de Dutch Design Week 2022? En ben je bereid om hier gemiddeld minimaal één dag per week in te investeren? Meld je dan nu aan!


Foto: Drivers 2021 / Fotograaf: Patrick Aarts


Aanmelden en selectie

De deadline om je in te schrijven is woensdag 24 november 2021. Naast je contactgegevens vragen we je naar je motivatie en werk. Verder ga je akkoord met de deelnemersvoorwaarden. 

Katja Lucas (DDF) en Patrick Aarts Sen (BNO) nemen alle aanmeldingen zorgvuldig door en maken een voorselectie. Zit je daar bij dan nodigen we je uit voor een gesprek op 1 of op 2 december.  

Na deze kennismaking bepalen we de uiteindelijke selectie. Heb je je aangemeld dan hoor je uiterlijk 10 december van ons of je in 2022 kunt starten. Februari 2022 maken we de nieuwe lichting Drivers publiek.


Kosten

Deelnemers betalen 400 euro. Werken jullie samen, dan betaal je 200 euro per extra persoon. Duo's betalen dus 600 euro. Deze bedragen zijn exclusief btw.

Drivers zijn verder zelf verantwoordelijk voor reis- en out-of- pocketkosten én de bijdrage aan Bureau DDD ter voorbereiding op de DDW.Driving Dutch Design is hét professionaliserings- en netwerkprogramma van ABN AMRO, BNO en Dutch Design Foundation dat gedreven ontwerpers op weg helpt in de wereld van het ondernemerschap.