Ambassadeurs Dutch Design Week 2019

DDW19 brengt betovering, uitvinding, theorie en architectuur samen met behulp van Studio Drift, Jalila Essaïdi, Alice Rawsthorn en Stefano Boeri Architetti.

Dutch Design Week (DDW) wil dit jaar de boel opschudden door de huidige stand van zaken in de wereld opnieuw te evalueren. Er is geen seconde te verliezen in het aanspreken van de moderne paradox, waarin eindeloze kansen en mogelijkheden tegelijk bestaan met globale problemen.

Tijdens de week worden de mogelijkheden getoond die er op dit moment zijn om de wereld leuker, beter en duurzamer te maken. Door deze vier ambassadeurs te kiezen, brengt DDW19 betovering, uitvinding, theorie en architectuur samen met behulp van Studio Drift, Jalila Essaïdi, Alice Rawsthorn en Stefano Boeri Architetti. 

Odoo CMS - een grote afbeelding

De ambassadeurs van DDW19 verleggen stuk voor stuk de grenzen van hedendaags design. Met de keuze voor deze vier vertegenwoordigers brengt het designfestival verschillende disciplines van het ontwerpveld samen om zo het gesprek over design en de oplossingen die design kan bieden te verrijken en te stimuleren.