Call for werkplekselfies

De wereld is aan huis gekluisterd. Thuiswerken is de nieuwe norm. Althans, nieuw? Veel ontwerpers werken al jaren vanuit huis. Voor ons nieuwe magazine zijn wij benieuwd naar jouw werkplek!
De opvolger van Dude Magazine komt er aan! En daarvoor kunnen we nog content gebruiken. Zo zoeken we nieuw werk en cases, of typografen en letterontwerpers die onze publicaties als een podium zouden willen gebruiken. Neem contact op via redactie@bno.nl bij interesse.

De wereld is aan huis gekluisterd. Thuiswerken is de nieuwe norm. Althans, nieuw? Veel ontwerpers werken al jaren vanuit huis. Voor zelfstandige ontwerpers is alleen werken gebruikelijk – en zij genieten nu waarschijnlijk extra van hun goed georganiseerde thuiskantoor, een ruime eigen studio of dat lichte atelier.

Hoe je als alleenwerkende ontwerper je werkplek ook organiseert, thuis uit noodzaak of gewoon op je vaste stek, het heeft invloed op hoe jij je dag inricht en je werk verricht. En daar willen we graag meer over weten:

Wat doe je om op gang te komen?
Hoe blijf je gemotiveerd of productief?
Hoe blijf je in contact met opdrachtgevers of collega's?
Hoe helpt jouw werkplek je bij het ontwerpen?
Is er iets dat jouw werkplek bijzonder maakt?

Odoo CMS - een grote afbeelding

Foto: Martin Cadwallader

Freelance designer Martin Cadwallader heeft zo zijn eigen opstartritueel. "Voordat ik aan het werk ga geef ik mijn kat altijd haar ontbijt. Dan maak ik koffie met mijn heerlijke phin-koffiefilter dat ik in Vietnam heb gekocht terwijl ik naar het nieuws luister, tot ik de muziek van BBC 6 opzet."

Show us your workspace!

Wil jij het verhaal van jouw werkplek met ons delen, en kans maken om te worden opgenomen in ons nieuwe magazine? Stuur dan tot maximaal drie foto's van je werkplek, en probeer kort antwoord te geven op één of meer van de hierboven gestelde vragen.