DDW 2020 wordt fysiek en online festival

Studio expo’s zullen toegankelijk zijn voor beperkt publiek terwijl het grote publieksevenement online zal plaatsvinden.

Na uitgebreid overleg met de ontwerp community, belangrijke partners en relevante instanties, heeft de Dutch Design Foundation (DDF) besloten om Dutch Design Week (DDW) 2020 door te laten gaan.

Het festival wordt een combinatie van een fysiek en online, waarbij relevante matchmaking voor de ontwerpers centraal zal staan. De ontwerpers en hun studio expo’s zullen voor beperkt publiek te bezoeken zijn op vooraf geplande momenten. Het grote publieksevenement zal daarnaast online plaatsvinden. 

Odoo CMS - een grote afbeelding

foto: Rive Roshan tijdens DDW19, fotograaf: Max Kneefel

Aanmelden fysieke variant

Wil je deelnemen aan de fysieke variant van DDW20 dan kun je je vanaf 15 juni aanmelden. Na goedkeuring kun je dan in oktober de deuren van je studio openen of participeren op een andere beschikbare locatie, enkel voor bezoek op afspraak.  

Digitaal DDW-platform

Naast de bovengenoemde studio expo's worden alle deelnemers dit jaar ook met een virtuele deelname zichtbaar op een sterk verbeterd digitaal DDW-platform. 

DDF werkt momenteel aan sterke online formats waaronder virtuele DDW Talks, verschillende livestreams, video’s en meer.