Doe mee aan de European Design Awards 2020

Stuur je beste werk in voor deze prestigieuze prijs van vijftien Europese designmagazines. BNO-leden kunnen zich aanmelden met korting.

De European Design Awards zet sinds 2006 het beste communicatiedesign van Europa in de spotlights. Alle mogelijke disciplines doen mee; van brand design tot corporate design, van boeken tot tijdschriften, van illustratie tot animatie, van webdesign tot verpakkingsontwerp en meer.

"Een goede presentatie is cruciaal, vooral omdat de jury tijdens de eerste ronde alle inzendingen digitaal bekijkt" – Dana Dijkgraaf

Het werk wordt beoordeeld door een deskundige jury van designredacteuren, journalisten, critici en academici uit de Europese designsector. De uitreiking van de prijzen valt samen met het European Design Awards Festival, dit jaar in Valencia van 11 t/m 14 juni 2020.

Bereik

De European Design Awards is een samenwerking tussen vijftien Europese designmagazines en -instanties, waaronder de BNO. Daarnaast doen er negen online designblogs mee. Dat maakt het mogelijk om het werk en de winnaars internationaal breed onder de aandacht te brengen.  

Grafisch ontwerper Dana Dijkgraaf won in 2019 een gouden European Design Award met haar brochure voor project In4nite. Naast wat aanzien en een goed gevoel leverde het publiciteit, waardevolle inzichten en leuke opdrachten op. Lees hier haar verhaal, en wat mooie tips voor inzenders.

Deadline

Wil je met je werk kans maken op een prijs, meld je dan aan voor komende editie van de European Design Awards. De deadline voor inschrijven is vrijdag 21 februari 2020.

Korting

BNO-leden kunnen zich aanmelden met een aantrekkelijke korting van 12%. Deze vul je in bij het afronden van je online inzending. Gebruik hiervoor de kortingscode 'bno492kcx63w'.