Doe mee met onze Branchemonitor

Om een goed beeld te krijgen van de markt doen wij jaarlijks een onderzoek naar de omzetontwikkelingen in de ontwerpsector. Jij kan een belangrijke bijdrage leveren!

Ook dit jaar doen wij weer onderzoek naar de omzetontwikkelingen in de ontwerpsector. Wij vragen financiële gegevens op zoals omzet per fte en prijs per uur. Deze informatie is belangrijk zodat we een goed beeld krijgen van de markt.

Hoe meer mensen er meedoen met het onderzoek hoe gefundeerder de resultaten. Deelnemen aan het onderzoek is niet alleen interessant voor jezelf maar ook belangrijk voor de sector. 

Deadline 4 november

Je hebt onlangs een mail ontvangen met een link waar je de gegevens anoniem kunt invullen. Heb je de enquête nog niet ingevuld? Dan heb je tot uiterlijk 4 november de tijd om dat te doen!

Wat gebeurt er met de resultaten van het onderzoek?

Alle resultaten worden gepubliceerd in een rapport dat beschikbaar is voor leden. Zo gebruiken leden deze informatie om hun eigen resultaten te benchmarken. Wij gebruiken de resultaten om onderzoeksinstellingen, politici en beleidsmakers van de juiste gegevens te voorzien.