Dude & Folks Magazine lanceren event

Dude en The Folks Magazine lanceren samen het event Folks & Dudes. De eerste editie staat in het teken van duurzaamheid, spreker is David Snellenberg.

Folks & Dudes is een initiatief van Dorien Franken (The Folks Magazine) en de BNO, uitgever van Dude, Dutch Designers Magazine. Folks & Dudes richt zicht met name op de jonge creatieve industrie. Het event heeft als doel om kennis door te geven van gevestigde creatieve ondernemers aan de jongere doelgroep.

Het idee van de samenwerking kwam tot stand na een gesprek tussen beide magazines eerder dit jaar waarin duidelijk werd dat ‘creativiteit’ en ‘ondernemerschap’ overeenkomstige dragers zijn. Met het bundelen van elkaars netwerk, kennis en kracht wil Folks & Dudes een event zijn dat verrast en inspireert, binnen het volle aanbod van talkshows in de stad Amsterdam. 

Locatie A'DAM&Co.

Eerder dit jaar gaf The Folks Magazine twee uitverkochte events in A’DAM&Co., de besloten members club van de A’DAM Toren. Doordat meer mensen de Talk wilden bezoeken dan de ruimte van de club toelaat, heeft Franken in overeenstemming met Hans Brouwer en het team van A’DAM&Co., besloten om voor toekomstige talks een andere locatie te zoeken. Het partnership met de A’DAM Toren blijft bestaan waarbij leden van de club gratis toegang krijgen tot toekomstige Folks events. 

Odoo CMS - een grote afbeelding

Kick-off

Folks & Dudes trapt af met: ‘How To Pitch Your Sustainable Idea’, een ondernemende avond waarbij drie jonge, duurzame ontwerpers het podium betreden om hun idee, product of dienst te pitchen aan David Snellenberg, die ieder idee afzonderlijk zal reviewen.

Download op deze pagina de PDF met meer informatie voor deelname. Deadline voor deelname is 17 oktober. De drie geselecteerde ideeën worden op 22 oktober bekend gemaakt.

Snellenberg, gekozen tot ‘beste in het vak’, en oprichter van bureau Dawn, dat voornamelijk duurzame klanten bedient, zal de beste drie ideeën selecteren waarbij wordt gelet op originaliteit, compleetheid en haalbaarheid.


Event details

  • Datum en tijd: zaterdag 10 november, 10:30 - 12:30 uur;

  • Locatie: QO Amsterdam, Amstelvlietstraat 4, 1096 GG Amsterdam; 

  • Entree: 15 euro per persoon, inclusief koffie / thee en een kleine snack;

  • Extra: gasten kunnen gebruik maken van een speciaal luncharrangement (2-gangen) voor 19,95 euro per persoon, in restaurant Persijn in het QO. Reserveren kan hier o.v.v. van ‘Folks & Dudes’.