Innovatieversneller creatieve industrie

GoCI van CLICKNL helpt creatieven bij het formuleren van onderzoeksvragen en legt verbindingen tussen ondernemers en onderzoekers.

Wil je als creatieve professional meer weten over kennisgedreven onderzoek en ontwikkeling, onderzoek laten doen naar mogelijkheden om te innoveren, worstel je met een innovatiebehoefte of ben je op zoek naar samenwerkingspartners?

Of ben je als onderzoeker (van een universiteit, hogeschool of andere kennisinstelling) op zoek naar mkb-ers in de creatieve industrie om samen onderzoek te doen?

GoCI kan daarbij helpen.

Wat is GoCI?

De creatieve industrie is sterk in multidisciplinaire samenwerking en heeft veel bij te dragen aan maatschappelijke uitdagingen. GoCI wil de innovatie binnen de creatieve industrie versterken en versnellen en de impact ervan – binnen de maatschappelijke uitdagingen in het missiegedreven innovatiebeleid – vergroten.

Daarom bevorderen ze zoveel mogelijk toegepast en praktijkgericht onderzoek in en door de sector en brengen ze een netwerk tot stand van ondernemers en onderzoekers.

Voor wie?

  • Creatieve professionals die willen weten hoe zij door middel van onderzoek hun bedrijfsprocessen kunnen innoveren;

  • Creatieve professionals die collega’s zoeken om samen onderzoek te doen;

  • Onderzoekers van universiteiten, hogescholen en andere kennisinstellingen die onderzoek (willen) doen in de creatieve sector.

Contact

Matchmakers van GoCI helpen creatieve professionals om hun onderzoeksvraag te formuleren en leggen verbinding tussen ondernemers en onderzoekers.

Ze helpen je met:

  • je behoefte delen en/of geholpen worden om deze te articuleren tot een goede kennisvraag;

  • in contact komen met collega MKB’ers en kennispartners om je vraag verder uit te werken;

  • op weg geholpen worden richting financieringsmogelijkheden.