Ins & Outs

Kort nieuws uit de creatieve community. Met o.a. Cascade voegt zich bij Total Design, Marc de Roo verlaat Link Design, Designprijs Cultuurfonds Noord-Brabant uitgereikt aan Bart Hess en Teldesign verhuisd.

Cascade voegt zich bij Total Design 

22 juni - Het Amsterdamse communicatiebureau Cascade wordt onderdeel van Total Design. Cascade richt zich op positionering en vormgeving en is gespecialiseerd in corporate design, visuele communicatie en jaarverslagen. 
Total Design wil zich met de kennis en de ervaring van het team van Cascade binnen de gelederen, meer gaan toeleggen op online financial reporting en corporate communicatie voor nieuwe en bestaande klanten. 
Afbeelding: Total Design

Voorlopig zal Cascade zelfstandig blijven functioneren. Olga Ijspeert blijft aandeelhouder en zal ook het team blijven aansturen

Marc de Roo verlaat Link Design 

Foto: Marc de Roo en Kim Lans, samen gaven zij 20 jaar leiding aan Link Design.
21 juni - Marc de Roo heeft op 1 mei afscheid genomen van Link Design/ Blue Field Agency.
De Roo gaat zich nu focussen op projecten, initiatieven en merken op het snijvlak van design, duurzaamheid en ondernemerschap.  

"De afgelopen 20 jaar heb ik met heel veel plezier en voldoening aan Link Design kunnen bouwen. In al die jaren heb ik met ons team voor prachtige merken en met veel inspirerende en gedreven personen mogen werken. Zowel in Nederland als in China, waar wij van 2008 tot 2018 actief zijn geweest. Ik kijk daar met heel veel voldoening op terug."

Designprijs Cultuurfonds Noord-Brabant uitgereikt aan Bart Hess

19 juni - De Eindhovense kunstenaar en ontwerper Bart Hess heeft zaterdagmiddag de Designprijs 2021 van het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant in ontvangst genomen. 
"Wie de wereld van Bart Hess betreedt, wordt blijvend geraakt. Voorstellingen zo dicht op de werkelijkheid en er tegelijk zo ver van verwijderd, brengen vervreemding teweeg die onder de huid kruipt", aldus de jury.
Foto: Ina Adema, commissaris van de Koning, slaat Bart Hess tot ridder van het Design Gilde / Fotograaf: Ilse Wolf 

Teldesign verhuisd

Foto: Teldesign
18 juni - Na bijna 10 jaar mooi werk maken in de studio in het Groothandelsgebouw verhuist Teldesign op vrijdag 25 juni naar een nieuwe locatie in het zogenaamde 'Makers District' in Rotterdam. Een dynamische locatie waar ze met veel plezier aan de slag gaan.