Kies jouw favoriete alternatieve verkiezingsposter

Meer dan 200 ontwerpers stuurden posters in voor de alternatieve verkiezingsposter wedstrijd. Op 17 maart kiest het publiek de winnaar.

Algemene Beschouwingen is een platform van Nieuwe Bossche School en Stichting Antishit. Om de verkiezingen actief onder de aandacht te brengen riepen ze in februari ontwerpers op om alternatieve verkiezingsposters te ontwerpen. Meer dan 200 posters werden ingezonden.

Een jury koos reeds een selectie die onderdeel zal uitmaken van een tentoonstelling in Den Bosch. Alle inzendingen zijn ook te zien op Instagram en op de site van Algemene Beschouwingen.

Op 17 maart is het aan jou, het publiek, om de winnende poster te kiezen. De winnaar ontvangt de Algemene Beschouwingen Award

Odoo CMS - een grote afbeelding

Beeld (v.l.n.r.): inzendingen van Studio Boot, Jeen Berting, Peter te Bos & Beryl Cameron.

Over Algemene Beschouwingen 

Algemene Beschouwingen is een platform van Nieuwe Bossche School en Stichting Antishit. De Nieuwe Bossche School is een gelegenheidscollectief van vier Bossche grafisch ontwerpstudio’s (ATTAK, Autograph, Studio Boot en Studio Turbo) en staat voor ruimhartig omgaan met typografie als (illustratief) beeldmiddel en royaal kleurgebruik. Antishit is een cross-over community die muziek, kunst en sport samenbrengt en presenteert aan een breder publiek. Deze community heeft zijn wortels in skateboarden en is gestoeld op DHZ-mentaliteit. 

Odoo CMS - een grote afbeelding

Foto: De Jury. V.l.n.r.: Peter Korsman (Autograph), Casper Herselman (ATTAK), Raoul Wilke (Studio Turbo) en Edwin Vollebergh (Studio Boot).