Maak kennis met de Drivers van DDD 2020

21 gedreven, opkomende Nederlandse ontwerpers nemen je mee op een waardevolle reis richting de Dutch Design Week 2020.

In januari zijn 21 ontwerpers gestart met Driving Dutch Design, het programma voor talentontwikkeling geïnitieerd door ABN AMRO, de BNO en de Dutch Design Foundation (DDF).

Odoo CMS - een grote afbeelding

Re-value

Het thema van editie 2020 is 'Re-value' waarbij de Drivers het begrip ‘waarde’ (van ontwerp en van het leven in het algemeen) onderzoeken, evalueren en (her)ontdekken.

Als creatieve ondernemers in een verwarrende tijd deinzen ze inmiddels nergens meer voor terug en zijn ze continu op zoek naar kansen en mogelijkheden tot vernieuwing. 

DDD-instagram

De komende maanden kun je de zoektocht en het onderzoek van de Drivers volgen op Instagram. Door welke waarden en welk moraal worden ze gedreven? Hoe kan verandering en onzekerheid van toegevoegde waarde zijn? En welke waarde kunnen zij als ontwerpers creëren en bijdragen?

Odoo CMS - een grote afbeelding

Foto: Drivers 2020 / Fotograaf: Tim Meijer

Expo/programma DDW

Het nieuwe perspectief van de Drivers ten aanzien van 'waarde' zal worden gepresenteerd in een gezamenlijke expo (met zijprogramma) tijdens de Dutch Design Week van 17 t/m 25 oktober 2020 in Eindhoven.

In katalysatorprogramma Driving Dutch Design (DDD) helpen ABN AMRO, Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en Dutch Design Foundation (DDF) gedreven ontwerpers de volgende stap te maken in hun creatief ondernemerschap.